Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda açlık sınırı 2.5 m euro'dan başlıyor 6 m euro'ya yalan diyemiyorum. :asd:
O da dogru degil.

Jelert
Cuesta
Frankowski
Jakobs

Yerli oyuncularin hepsini dahil edebiliriz ayrica buraya.

bunlarin hic biri 2.5 milyon euro almiyor.

Zaten Icardi, Torreira, Sara ve Sane ayri tutmak lazim. Sallai da son gun kazigi (finansal anlamda)

Kaynak iyi mi? Sviliar İtalya'da yılın kalecisi seçildi. Bu arada İtalyan medyası anladığım kadarıyla ilk başta yüksekten giriyor maliyetleri bu güne kadar hep böyle oldu Abraham için'de 20 diye girmişlerdi. Benim tahminim 4 milyon + bonus tarzı bir maaş teklif etmişizdir. 6 belki Sviliar'ın istediğidir.

Cajuste çöp mü jk almış?

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O değil de Tzolakis'i acayip beğendim. Petrovic falan gözümde yok. Tzolakis hem genç hemde kale içinde çok seri hareketleri var. 1-1 de çok iyi.

hakan osimhen için konuşulan paraları görünce inanmayacak bir şey yok bence

Osimhen durumu farkli ama, yani ozel bir oyuncu zaten istisna oldugu icin ve yasi da genc oldugu icin o rakamlar konusuluyor.

Millet saniyor ki onune gelen 6-7 milyon euro alacak, bunu Bayern ve Real bile yapmiyor.

svilar bize düşüyorsa avrupadan teklif yok demekki 3-4ten fazla maaş vermem ileride gitmek istiyorsa rahat ayrılırsın yoksa kimse vermez ona maaşı.Kendine hedef belirlemesi lazım.

Kaynak iyi mi? Sviliar İtalya'da yılın kalecisi seçildi. Bu arada İtalyan medyası anladığım kadarıyla ilk başta yüksekten giriyor maliyetleri bu güne kadar hep böyle oldu Abraham için'de 20 diye girmişlerdi. Benim tahminim 4 milyon + bonus tarzı bir maaş teklif etmişizdir. 6 belki Sviliar'ın istediğidir.

İtalya gardi'nin mıntıkası. Oradan iyi bir kaleci çözmeli bize

Thunder_Over_The_Empire_Airfest_2012_120519-F-EI671-001.jpg

Bir tane de bundan transfer edelim. Her yaz lazım oluyor gerekli kişiler bu yatırımı yapmadığından en azından #HepBirlikte1905 sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapalım bu işi.

13-15 arası Tzolakis yapalım gerçekten çok iyi kaleci.

kira+opsiyonlu olur kaleci transferi sommer,ter stegen gibi bir isim olmazsa, öyle görünüyor Svilar fena değil imkan olsa Suzuki olsa keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt