Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.059
- 90.864
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sponsordan bahsediyorsanız İcardi’nin yıllık ücretini ödemeyi taahhüt eden sponsorlar da öyle diyordu zamanında şuan sadece biz karşılıyormuşuz.osimhen diger transferleri etkilemiyor
100 kere fln mı yazmak gerek acaba
Slyva almaz Ramsdale ya da Sommer alır maliyetten kaçarKaleci patlamaz çünkü yönetim daha sene sonunda dedi önceliğimiz osi ve Kaleci diye.O mevkide riske giremeyi,.Geçen sene malesef efsanamizde olsa muslera bizi ilk 8 de etti
En kötü ihtinalle icardi daha hırslanirRakibe gore diziliste oyuncularda degisebilir.
Fakat ben icardinin yedek kalacagini sanmiyorum. Bu yuzden Osimhen transferi planlari degistirecektir.
İcardinin takimdaki etkisini muslera cok guzel anlatmisti.
Osimhen gelirse cift forvet veya icardinin mertens rolunde konumlandigi bi 4231 izleyecez muht.
Osimhen gelmezse gecen sezon son donem uygulanan dizilisle devam ederiz
takımın gelirinden haberin var mıSponsordan bahsediyorsanız İcardi’nin yıllık ücretini ödemeyi taahhüt eden sponsorlar da öyle diyordu zamanında şuan sadece biz karşılıyormuşuz.
Bunun dışında istersek tüm dünya bir araya gelsin Sane’ye bu kadar para harcamışken bir de üstüne 75M bonservis + 16M yıllık ücret verdiğin adam senin bütçeni etkiler.
Çift forvet ve 3 lu sisteme gıcık oluyorum hoca oynamaz umarımIcardi fizik olarak iyi dönemezse ve olur da Osimhen alınırsa Icardi’nin ilk 11 oynama ihtimali yok.
Çift forvet gibi bir aptallık da yapılmaz umarım.
4 yıl önceki Adnan dan bugüne baktığımız da @Gökhan Aytepe me çiçek bile sulatacak hale geldi, bence gayet normal AdnanımYalnız transferlerini konuştuğumuz ve kadromuzdaki oyuncuların farkında mısınız ? 4 yıl önce morutan gelecek diye takla atıyorduk forumda.
Osimhen futbolu bırakır böyle bi ikili ile oynarsaBarış sol kanat Zaniolo sağ kanat ileri de Osimhen olursa aygır team oluruz.
Çift forvet oynarsın onda bir şey yok.Çift forvet ve 3 lu sisteme gıcık oluyorum hoca oynamaz umarım