Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen diger transferleri etkilemiyor

100 kere fln mı yazmak gerek acaba
Sponsordan bahsediyorsanız İcardi’nin yıllık ücretini ödemeyi taahhüt eden sponsorlar da öyle diyordu zamanında şuan sadece biz karşılıyormuşuz.

Bunun dışında istersek tüm dünya bir araya gelsin Sane’ye bu kadar para harcamışken bir de üstüne 75M bonservis + 16M yıllık ücret verdiğin adam senin bütçeni etkiler.

Rakibe gore diziliste oyuncularda degisebilir.

Fakat ben icardinin yedek kalacagini sanmiyorum. Bu yuzden Osimhen transferi planlari degistirecektir.

İcardinin takimdaki etkisini muslera cok guzel anlatmisti.

Osimhen gelirse cift forvet veya icardinin mertens rolunde konumlandigi bi 4231 izleyecez muht.

Osimhen gelmezse gecen sezon son donem uygulanan dizilisle devam ederiz

Osimhen transferinin büyük bir bölümünü biz ödeyeceğiz tamamının sponsor olması çok zor ama bir miktar bizi rahatlatabilecek para akışı kulübe sağlanacaktır

osimhen'in bonservisini, osimhen ile %50-50 kırışarak alacağız :d

2 sene sonra da arabia'ya satarız, totalde sadece maaşa oynamış gibi olur.

adam yeter ki gelmek istesin. her yol bulunur.

Rakibe gore diziliste oyuncularda degisebilir.

Fakat ben icardinin yedek kalacagini sanmiyorum. Bu yuzden Osimhen transferi planlari degistirecektir.

İcardinin takimdaki etkisini muslera cok guzel anlatmisti.

Osimhen gelirse cift forvet veya icardinin mertens rolunde konumlandigi bi 4231 izleyecez muht.

Osimhen gelmezse gecen sezon son donem uygulanan dizilisle devam ederiz
En kötü ihtinalle icardi daha hırslanir

Sponsordan bahsediyorsanız İcardi’nin yıllık ücretini ödemeyi taahhüt eden sponsorlar da öyle diyordu zamanında şuan sadece biz karşılıyormuşuz.

Bunun dışında istersek tüm dünya bir araya gelsin Sane’ye bu kadar para harcamışken bir de üstüne 75M bonservis + 16M yıllık ücret verdiğin adam senin bütçeni etkiler.
takımın gelirinden haberin var mı

4-4-1-1 veya 4-2-3-1 oynarız

Osimhen ve Icardi'yi birlikte çok izleyemedik deneyecek işte hoca

Çift forvet ve 3 lu sisteme gıcık oluyorum hoca oynamaz umarım
Çift forvet oynarsın onda bir şey yok.

2 tane Osimhen olur çılgın pres yaparlar vs

Icardi ile oynayamazsın adam ikili mücadele kazanamıyordu sakatlık öncesi bile, şu an hiç kazanamaz üstüne daha da ağırlaşmış olması olası

Icardi bundan sonra anca tek forvet olduğu düzende oynar, arkasına da Barış, Sane, Yunus gibi tempolu bir üçlü koymak gerekir.

Jelert,Cuesta, jacobs ve frankovski toplam bonservis 35 milyon euro. Sıfır katkı, hiçbiri ilk 11 oyuncusu değil.
Boşuna meybuz almayın magnum alın demiyoruz.

Icardi ve osi aynı anda sahada olursa barış ve yunusdan biri yedek olur buda gücümüzü etkiler diye düşünüyorum özellikle avrupada

Millet icardiyi antep maçında filan oynayacak sanıyor herhalde? Ben minumumm 2,5 3 ay diyorum tam anlamıyla dönüşü..

Zaniolo'yu şimdilik tutardım Barış'ın gitme ihtimali hala var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt