Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi fiziksel olarak yeterli olmadığı durumda yedek kalmayı sorun etmez bence. mertens de etmemişti. bu oyuncular lider ve büyük karakterler. boş yere dert edinmeyin bence :D

Icardi fizik olarak iyi dönemezse ve olur da Osimhen alınırsa Icardi’nin ilk 11 oynama ihtimali yok.

Çift forvet gibi bir aptallık da yapılmaz umarım.
Sakatlık dönüşü yedekten sokarak hazırlamak daha doğru olur da Osimhen harici kim gelirse gelsin 11'den kesemeyecektir hoca. Icardi fiziksel formuna ulaştığında çift forvet olabilir, o da ancak Icardi biraz daha derine gelerek oynarsa olur.

4 yıl önceki Adnan dan bugüne baktığımız da @Gökhan Aytepe me çiçek bile sulatacak hale geldi, bence gayet normal Adnanım 👀😍
Ama ondan 8 sene önce de sneijder drogba melo 3 sene önce de gomis,fernando,mariano getiriyorduk azizim. Kulübü yokuş aşağı götürüp küçültenlere eren timur dur dedi kaliteli transferleriyle

Bir sistem ve düzen oturtmak gerekiyor ve bu oyun da Avrupa’ya uygun olmak zorunda.

Sara veya yerine daha skorer bir profille geçen senenin son dönemindeki oyunu oynamak en doğrusu.

Defansif zaafiyetlerle devam edersek sıkıntılar da devam eder.
ben işte tam bu nedenle hakan istiyorum osimhen sonrası direkt.Saneyi,Barış'ı,Osimheni falan 50-60 metre topla koşturmanın manası yok.Zaha'da da aynı olay vardı gelip sol merkezden topla gitmeye çalışıyordu

Zaniolo kalacaksa bile kanat olarak kullanılmamalı. Bir kere aşırı tembel ve kanat oynamak için fazla iri cüsseli.
savunmaya yardım etme,çizgiye inip orta yapma vs adamda kanat oynamak için gram vasıf yok. Roma’da ilk parladığı dönemde klasik İtalyan 10 no modelindeydi. Kaleye yakın oynadığında hayvani fiziği ve şut gücü sayesinde bir şeyler yapabiliyordu bence tamamen böyle kullanmak lazım

Galiba osimhen konusunda olumlu haberler var. Umarım 40 50 civarı bir bonservise kapatırız.

Okan hoca Osimhen transferinden sonra baba porsche sürer diye röportaj verir mi

tekrar edeyim Osimheni maddi olarak kaldirabilecek gucte degiliz , ilerde sikinti yasariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt