- 22 Ağustos 2010
- 32.894
- 37.729
- 3.033
icardi fiziksel olarak yeterli olmadığı durumda yedek kalmayı sorun etmez bence. mertens de etmemişti. bu oyuncular lider ve büyük karakterler. boş yere dert edinmeyin bence 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jakopsu o listenin dışında tutarım yeterki sağlıklı olsun bence erenden daha öndeJelert,Cuesta, jacobs ve frankovski toplam bonservis 35 milyon euro. Sıfır katkı, hiçbiri ilk 11 oyuncusu değil.
Boşuna meybuz almayın magnum alın demiyoruz.
Sakatlık dönüşü yedekten sokarak hazırlamak daha doğru olur da Osimhen harici kim gelirse gelsin 11'den kesemeyecektir hoca. Icardi fiziksel formuna ulaştığında çift forvet olabilir, o da ancak Icardi biraz daha derine gelerek oynarsa olur.Icardi fizik olarak iyi dönemezse ve olur da Osimhen alınırsa Icardi’nin ilk 11 oynama ihtimali yok.
Çift forvet gibi bir aptallık da yapılmaz umarım.
Ama ondan 8 sene önce de sneijder drogba melo 3 sene önce de gomis,fernando,mariano getiriyorduk azizim. Kulübü yokuş aşağı götürüp küçültenlere eren timur dur dedi kaliteli transferleriyle4 yıl önceki Adnan dan bugüne baktığımız da @Gökhan Aytepe me çiçek bile sulatacak hale geldi, bence gayet normal Adnanım![]()
Net kaliteli topçu ama sürekli sakatlıkları sebebiyle katkı veremediği için o listenin dışında olamaz malesef.Jakopsu o listenin dışında tutarım yeterki sağlıklı olsun bence erenden daha önde
ben işte tam bu nedenle hakan istiyorum osimhen sonrası direkt.Saneyi,Barış'ı,Osimheni falan 50-60 metre topla koşturmanın manası yok.Zaha'da da aynı olay vardı gelip sol merkezden topla gitmeye çalışıyorduBir sistem ve düzen oturtmak gerekiyor ve bu oyun da Avrupa’ya uygun olmak zorunda.
Sara veya yerine daha skorer bir profille geçen senenin son dönemindeki oyunu oynamak en doğrusu.
Defansif zaafiyetlerle devam edersek sıkıntılar da devam eder.
Bos kaleye ben de atarim OnurummmBu çocukta iş var.
Tamamen hissiyat
Kemalim doldurur boşaltırsın senden ala topçu mu varBos kaleye ben de atarim Onurummm
Tatli cani bilir. Kapris yapan gidericardi fiziksel olarak yeterli olmadığı durumda yedek kalmayı sorun etmez bence. mertens de etmemişti. bu oyuncular lider ve büyük karakterler. boş yere dert edinmeyin bence![]()