Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen işi olursa diğer mevkilere uçuk paralar harcayamayız. Kaleci ve stoper işini daha ucuza kapatmaya çalışırız. Ama ne olursa olsun hakan işi olmalı, orta sahaya adam lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sami Yen kolpacısı da bundan sonra tier 31 olsun.

Güya Napoliyle aylar öncesinden taksitler konusunda anlaşmıştık.
En son 19 Haziran'da "Eyüpspor, Köhn ile resmi görüşmelere başladı" dedi
17 gündür neyi görüsüyorlar acaba anlamadim
Kac zamandir bir sey SIKMIYOR

Bence kalacak

Niyeyse zaten barış başka takımda yapamaz gibi geliyor bizdeki kadar
inşallah kalır ama gidecek bence de.

torriera-lemina
yunus sara sane
osimhen
bizim ana plan bu olacak gibi görünüyor.

yalnız yurt içinde yetişmiş yerli oyuncu işinde büyük darbe olacak bize olası bir barış ayrılığı...

Osi işi kolay değil. Galatasaray SK'nın çat diye verebilecek 50'si, hatta 50'yi bırakın 25 30'u yok.

Osimhen işi olursa diğer mevkilere uçuk paralar harcayamayız. Kaleci ve stoper işini daha ucuza kapatmaya çalışırız. Ama ne olursa olsun hakan işi olmalı, orta sahaya adam lazım.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
He 20-30 milyonluk, 32 yaşında adam lazım ortasahaya he

2 gün önce bu herifi bize trans ediyolardi

The Office Lol GIF

Barışa ne kadar saydirsak da fizik gücü inanılmaz yüksek mücadelesi üst düzey. Tescillilerin böyle topçusu olsa kafa ütüler durur. Ben barışı canlı çok izledim. Neredeyse her mevkide izledim. Bir keresinde 3 4 metre önümde ısındı yedekten girdiği maça baldirlari görünce ağzım açık kaldı diğer topçuların iki katı nerdeyse. Beğenmediğim tek mevkisi kanat bek oynadığı maçlar. Riga maçında golleri maalesef bariş yüzünden yedik. Bence asıl mevki sol açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt