- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.584
- 663
Napoli 35 e ver gec iste yav oshimen sen de 13 maaş al yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güldürmebizden öncede pek bi numarası yoktu bizde parladı sadece kalırsa yine skor üretir avrupa liglerinde orta sıra takımlarda zorluk yaşıyor alan bulamıyor.
Ulan su Zaniolo'yu gorebilsek insan az umutlanir ama 2 yildir yoklarda herif
Buchi bu sıcaklarda havuzda keyiften yapıyor olabilir Bayadır tweet atmamış bugün
Napoli : TamamNapoli 35 e ver gec iste yav oshimen sen de 13 maaş al yeter
Bunu da söyledi eğer Osi evet dediyse Napoli şu anda 75'de diretiyor olsa bile ben 60 + bonus yada sonraki satıştan %15 pay gibi bir teklife razı olabilecekleri gibi geliyor. Avrupa'da başka bu parayı veren yok çünkü. Gykoeres'te 55-60 diyorlar mesela.UEFA kriterinde sözleşme süresine bölünüyor ama. Chelsea o yüzden 7-8 sene kontrat veriyor. Osi ile 5 yıl imzaladın diyelim. 70 bonservis; 14 yazacak.
gerçekleri konuşuyorumgüldürme
10 dkya sendeCafercim transfer haberi ver
Haberi henüz kararını vermedi diye haberi yalanlayabilirdi ama kararı verdiği için bence suskun sürece zarar vermemek adına.Buchi, Osi haberini yalanlayamaz yalanlarsa bu Osi'nin GS'yi zaten düşünmediği anlamına gelir. Osi gerçekten evet dediyse doğrulayabilirdi bunu.
Bilemiyorum bana Al Hilal'e gidecekmiş gibi geliyor ama senin dediğin gibi de olabilir. Bu hafta içi anlarız.Haberi henüz kararını vermedi diye haberi yalanlayabilirdi ama kararı verdiği için bence suskun sürece zarar vermemek adına.
Bence gitmeyecegi yer Arabistan.Bilemiyorum bana Al Hilal'e gidecekmiş gibi geliyor ama senin dediğin gibi de olabilir. Bu hafta içi anlarız.
Napoli 35 e ver gec iste yav oshimen sen de 13 maaş al yeter