Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan kıyıcı bu nasıl analiz git gacılarla magazin konuşmaya devam et

Okan Buruk savunma çizgisini ileride kuruyor. Muslera gibi savunma arkasına atılan toplara çıkmazsa büyük problemler yaşarız. Günay’ın da bu konuda ciddi eksikleri var.

“Çok önemli değil” derseniz, 2008’deki Steaua Bükreş maçında Aykut Erçetin’in yediği gollere bakmanızı tavsiye ederim.

Bizi ürünlerde GS dışında bu Gala işini de markalaştırmalıyız diye düşünüyorum çoğu yabancı takımımıza Gala diyor. GALA olayını da tescil ettirip onun şeklinde küçük şekilde, büyük şekilde ürünlerde pazarlamada kullanmalıyız.

Var aslında. Dönem dönem arada GALA ürünleri çıkartıyoruz. Mevcutta şöyle bir şey var mesela;

Galatasaray We Are Gala T-Shirt E242231 |

Malcomu fener alir. Arabistandanki Güney Amerikalılar onların uzmanlık alanı.

Malcom’a Jk bile salça olur 😅

images - 2025-07-07T001123.695.webp

herkes erden timurcuyum diyebilir

ama onu kimse anlayamaz

mesela bazıları erden timurcuyum diyor ama söylemleri çok sert saga sola saldırıyor, hiç bişeyden mutlu olmuyor sürekli negatif..

erden timur bi kültürdür bu kültürü yaşatmak icin onun gibi davranman akil bi insan olmak gerekir

Fener'in transfer listesi

-Arapların transferinden vazgeçtiği veya takımdan şutlamaya çalıştığı adamlar

-Bizim ilgilendiğimiz adamlara girmek (%90 fiyat yükseltmek için)

Var aslında. Dönem dönem arada GALA ürünleri çıkartıyoruz. Mevcutta şöyle bir şey var mesela;

Galatasaray We Are Gala T-Shirt E242231 |
Ara ara yapılıyor da benim dediğim bunu mesela küçük şekilde bazen arma yerine koyarak bazen büyük yazılarla tişört önü ve arkasında her türlü üründe. Bu yazıyı daha klasikleştirmeliyiz buna özel dizaynlar yapılmalı mesela gibi hani Gala kreasyonu gibi. GALA'yı bir marka gibi yapmalıyız.

yattım sağıma, döndüm soluma,
osimhenler gelsin galasina;
iki melek şahit olsun,
keramettin abim mutlu olsun
🤲🤲🤲dinime imanıma 🤲🤲🤲

Okan Buruk savunma çizgisini ileride kuruyor. Muslera gibi savunma arkasına atılan toplara çıkmazsa büyük problemler yaşarız. Günay’ın da bu konuda ciddi eksikleri var.

“Çok önemli değil” derseniz, 2008’deki Steaua Bükreş maçında Aykut Erçetin’in yediği gollere bakmanızı tavsiye ederim.
%100

bunu ben de defalarca yazdım, nando o kadar uyanıktı ki kaç atağı başlamadan bitiriyordu.

insanlar da alıştığı için bunun değerini bilmiyor. oyunun sürekli içinde uyanık kaleci olmalı alacağımız isim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt