Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duran fena balon çıkacakmış gibi geliyor bana, adamın şaka gibi art arda ilk 11 oynadığı 15 maçı yok. Suudilerin 77 milyon euro vermesi onu özel biri yapmaz. Yaşı iyi sadece gelişebilir, ama fbde asla.

Topçulara ne kadar değer biçiyorsunuz yaw.
Sonuçta hepsi parayla çalışıyor. Parasını verirsen gelmeyecek oyuncu çok az

Tadic ve Dzeko son maça çıkmadan mutfak tüpüyle fotoğraf verip kaçıp gitti. Bu adamlar kariyerli ve kendine iyi bakan veteran topçulardı. Kafası çalışan hiç bir yabancı oyuncu bunu görüp de oraya gitmez normal şartlarda.
Maximenin açıklamaları bile yeter bu tescillilere gitmemeye. Biz farkında değiliz ama çok çok büyük bir rezillik bu olay. Diğer takımların en az 2 3 katı teklif sunuyorlar oyunculara. Arap kulübü gibi

Abim son birsenedir hepimizin ortak fikri icardiye bel baglarsak yandık ki çaprazi kopan oyuncular kendini vermek de zorlanır malum yaşı da var. Osimhen de çıtayı bir üste taşıdı. Icardiye kaç maç sabrederiz bilmiyorum.
8 aydır sakat adam ilk gün gelip tesisleri açardı.
Icardi'nin bu saatten sonra yapacağı en iyi şey büyüklük gösterip yedek kaldığında sorun çıkarmaması ve kalırlarsa Zaniola gibilere mental destek vermek.

Sercan Horozoğlu;

Man Utd 60 milyon Euro teklif etti ama Arap kulübü dik durdu ve sadece Fenere vereceğim Duran'i dedi.

Devin Özek tam bir sihirbaz. Perde arkasında resmen film konusu olacak bir transfer operasyonu yapıldı.

Şu salağın tweetine like verip inanan Fenerlilere üzülüyorum.

Oysa gerçek bu. Benzer şartlarda Manu'ya öneriyorlar Manu kabul etmiyor. İlgilenen takımların hiç biri maaşının tamamını ödemeyi ve üstüne 6 milyon menajer komisyonunu kabul etmedi.

Malcom bunlara gitmesin

Duran talisca fln tırt topçular da sancho malcom fln arıza yaratabilir
Osimhen olmuyor olsa bizimkilerin de yıldız 10 ayağına böyle bir oyuncuya gitme ihtimalleri vardı aslında. Gerçi ister miydim ? Pek sanmıyorum zira Osimhen olmadığı senaryoda bize İcardi'nin arkasına daha çok koşan, pres yapan bir adam lazım. Bjk, Fb girerler bu transfere lakin oyuncu paramı kazandım derse Flamengo'ya gidebilir onlar sanırım Gerson'u Zenit'e satıyorlardı onun yerine alabilirler.

Yine herkes fbye gitmiş sayenizde

Icardinin ölüsü 20 gol atar çok şey yapmayın. İcardiyi aratmayacak biri lazım. Osimyensende sanırım son güne kadar illallah ettirecek bize

Sercan Horozoğlu;

Man Utd 60 milyon Euro teklif etti ama Arap kulübü dik durdu ve sadece Fenere vereceğim Duran'i dedi.

Devin Özek tam bir sihirbaz. Perde arkasında resmen film konusu olacak bir transfer operasyonu yapıldı.

Şu salağın tweetine like verip inanan Fenerlilere üzülüyorum.
duyduğuma göre al nassr tüh 60 milyon bonservis alacaktık ama söz verdik bi kere demiş

işte böyle duruşu olan kulüpleri dünya futbolunda görmek istiyoruz

Osi kuvvetle muhtemel gelmeyecek, daha doğrusu bizim bütçemiz almaya yetmeyecek. Buna hazır olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt