- 13 Şubat 2009
- 27.779
- 25.260
- 3.468
@Feramuz Jr Kayalar@Berkan Yavuz ustatla yemek yiyeceğiz konakta. Dayak yemek isteyen dm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Feramuz Jr Kayalar@Berkan Yavuz ustatla yemek yiyeceğiz konakta. Dayak yemek isteyen dm
Okan Buruk gibi bi winner hocaya sahipsinYalnız, Osi işi olmazsa büyük sorun yaşarız. İcardi nasıl döneceği soru işareti, Morata gitti. Alabileceğimiz pek forvet kalmadı. Kısacası önümüzdeki sezonun kaderi Osi'nin kararı ve alabilecekleri kaleci. Burada boş atarsak geçmiş olsun, CL lig derken çok zor geçebilir.
Hoca sihirli değnek yok ki ona da zor olur yahu, konforlu bir kadro verelim Sir Buruk'a show'unu yapsın. Ha yalnız Osi'ler Sane'ler Lemina vs Avrupa'da bir şeyler isteriz bu seferOkan Buruk gibi bi winner hocaya sahipsin
Hala Osi olmazsa şöyle böyle olur diyorsun knk
Hocaya güvenelim pls.

Ptomise david arokodareYalnız, Osi işi olmazsa büyük sorun yaşarız. İcardi nasıl döneceği soru işareti, Morata gitti. Alabileceğimiz pek forvet kalmadı. Kısacası önümüzdeki sezonun kaderi Osi'nin kararı ve alabilecekleri kaleci. Burada boş atarsak geçmiş olsun, CL lig derken çok zor geçebilir.
Alamayız bunları maalesefPtomise david arokodare
Yunusu sezonun oyuncusu yapan adam, başka birine de dokunabilir takımda hiç belli olmaz.Hoca sihirli değnek yok ki ona da zor olur yahu, konforlu bir kadro verelim Sir Buruk'a show'unu yapsın. Ha yalnız Osi'ler Sane'ler Lemina vs Avrupa'da bir şeyler isteriz bu sefer![]()
![]()

Zani'ye dokunsun bari yaw, ukte kalacak içimdeYunusu sezonun oyuncusu yapan adam, başka birine de dokunabilir takımda hiç belli olmaz.
24 garanti.
tarihe not düş bu postumu dostum![]()

Komisyoncu kelimesi de yanlış bir kelime o adam sadece Türkiye de bu şekilde adlandırılır.Dunyanin en iyi oyuncularıyla süreci yürütüyor hatta geçen sene Zalewski sürecini bizim yöneticiler bozdu o yaşta oyuncuyu getirecekti bize Romanın yedegi dediler İnterde oynuyor şuan.Futbol dünyasında tanınmış bir Menajer Gardi asıl komisyoncular felan varsa bizim ülkede bize bugüne kadar yaşlı oyunculari getiren kişiler.Allah komisyoncunun Gardi gibisini versin. Kendi başlarına transfer yaptıklarında 50 milyon içeri sokuyorlar kulübü.
@Berkan Yavuz ustatla yemek yiyeceğiz konakta. Dayak yemek isteyen dm
Benim üzüntüm de bundan dolayı.Taraftara boş yere Ümit vermiş olurlarsa taraftar bunu unutmaz parası hazır felan diye millete gaz verdiler.Tekrar ediyorum, Osi yüksek ihtimal gelmeyecek ama ondan kaynaklı değil, biz alamayacağız.
Tekrar ediyorum, Osi yüksek ihtimal gelmeyecek ama ondan kaynaklı değil, biz alamayacağız.