Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu osimhen işinde herkes bizi tufaya düşürüyor gibi ama bakalım..çıkar bir haftaya kokusu. Ben kalacağına ihtimal vermiyorum

Osimhen'in GS'ye tamam dediği de yalan büyük ihtimalle. TR'deki kişiler o İtalya'da çıkan haberlere göre bunu dediler. Ciddi hiç bir kaynaktan bu tarzda bir haber gelmedi.
Corriera della sport ciddi kaynak değil mi ? Sanki prestijli bir gazete diye hatırlıyorum yoksa onlarda mı kolpacı

35 yaşındaki adama bir zahmet 5,5 milyon vermeyelim. İlkay Galatasaraylı ise bunu kabul etmemelidir. Müthiş faydalı olur gelmeyerek.
Yav 5.5 falan vermeyelim tamam ama surekli her transfer Osimhen'e bağlanıyor bonservisli olanda olmayanda.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Son düzenleme:
Ağustosun sonuna kadar son çare olarak oyalayacak herhalde. Bir an evvel araplara gitse daha iyi.

35 yaşındaki adama bir zahmet 5,5 milyon vermeyelim. İlkay Galatasaraylı ise bunu kabul etmemelidir. Müthiş faydalı olur gelmeyerek.
7 net sözleşmesi var 5 falan iyi İlkay için.

Niye küçümsüyorsunuz bu adamı bu kadar anlamadım, son 2 sezon 7000 dk oynamış 15 senedir neredeyse world class seviyede, saha dışında da çok katkısı olabilecek bir adam.

Osimhen’den de bağımsız acilen gelmeli İlkay.

Bütün sayfalar alev alev yanıyor, transfermarkt bile takımların tekliflerimizi reddetiklerini yazarken,
6,7 tane John Duran paylaşımı yapmış, yok en pahalı transfer yok en değerli oyuncu BLA BLA
Sırada kendilerini şampiyon ilan etmeleri kaldı, oda tamamlanınca yine bilezik gibi geçirecez

7 net sözleşmesi var 5 falan iyi İlkay için.

Niye küçümsüyorsunuz bu adamı bu kadar anlamadım, son 2 sezon 7000 dk oynamış 15 senedir neredeyse world class seviyede, saha dışında da çok katkısı olabilecek bir adam.

Osimhen’den de bağımsız acilen gelmeli İlkay.
35 yaşında Adminim. İstediği para az buz değil. 5,5 milyon avro çok para 35 yaşındaki biri için.
Yoksa İlkay'ın kalitesine katacağı değere laf edeni Allah çarpar.

Bütün sayfalar alev alev yanıyor, transfermarkt bile takımların tekliflerimizi reddetiklerini yazarken,
6,7 tane John Duran paylaşımı yapmış, yok en pahalı transfer yok en değerli oyuncu BLA BLA
Sırada kendilerini şampiyon ilan etmeleri kaldı, oda tamamlanınca yine bilezik gibi geçirecez
Gökhan Tan Canatan kardesim seni hic iyi görmüyorum

Mözcan, Yakup, Bct bunlar Hatip tayfa. İğrençler, haberciliklerine de saygı duymuyorum.
Yakup fenerli zaten ,trtdeki ts muhabiri olan fenerli dana gibi ve onun dışında yakup ağır gs düşmanı bir herif yago dan farkı yok
Memet ozcanda gs li değil onuda biliyorum
Bu muhabir tayfalarinin her türünden arkadaşlarım var geçmişten ama bizim aptal twitter sayfaları ve sözde gs sozluk tün gs düşmanı hesapları paylaşıyor

35 yaşında Adminim. İstediği para az buz değil. 5,5 milyon avro çok para 35 yaşındaki biri için.
Olayı 2 sene ne katkı verir olarak değerlendirmk gerekiyor. Mertens 4 aldı ilk iki senede, İlkay’ın kariyeri çok daha iyi.

Katkı alacağını düşünüyorsan bu adam 2-3e gelmez dediğim gibi gelmese net 7 alacak bu sene.

5 milyona ilkay ballı kaymak olur. 2 yıllık sözleşme yaparsak toplam 10 milyona 8-10 numara transferi çözülmüş olur. İsmi ilkay değil ilkayinho olsa halay çekerdi millet. Bahsettiğimiz adamın kim olduğunun farkında değil taraftar herhalde

mehmet özcan denen herifin 1 tane bile haberi tutmuyor ama ısrarla herkes paylaşıyor inanılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt