Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.146
- 2.820
- 998
Bu osimhen işinde herkes bizi tufaya düşürüyor gibi ama bakalım..çıkar bir haftaya kokusu. Ben kalacağına ihtimal vermiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Corriera della sport ciddi kaynak değil mi ? Sanki prestijli bir gazete diye hatırlıyorum yoksa onlarda mı kolpacıOsimhen'in GS'ye tamam dediği de yalan büyük ihtimalle. TR'deki kişiler o İtalya'da çıkan haberlere göre bunu dediler. Ciddi hiç bir kaynaktan bu tarzda bir haber gelmedi.
Yav 5.5 falan vermeyelim tamam ama surekli her transfer Osimhen'e bağlanıyor bonservisli olanda olmayanda.35 yaşındaki adama bir zahmet 5,5 milyon vermeyelim. İlkay Galatasaraylı ise bunu kabul etmemelidir. Müthiş faydalı olur gelmeyerek.
7 net sözleşmesi var 5 falan iyi İlkay için.35 yaşındaki adama bir zahmet 5,5 milyon vermeyelim. İlkay Galatasaraylı ise bunu kabul etmemelidir. Müthiş faydalı olur gelmeyerek.
35 yaşında Adminim. İstediği para az buz değil. 5,5 milyon avro çok para 35 yaşındaki biri için.7 net sözleşmesi var 5 falan iyi İlkay için.
Niye küçümsüyorsunuz bu adamı bu kadar anlamadım, son 2 sezon 7000 dk oynamış 15 senedir neredeyse world class seviyede, saha dışında da çok katkısı olabilecek bir adam.
Osimhen’den de bağımsız acilen gelmeli İlkay.
Gökhan Tan Canatan kardesim seni hic iyi görmüyorumBütün sayfalar alev alev yanıyor, transfermarkt bile takımların tekliflerimizi reddetiklerini yazarken,
6,7 tane John Duran paylaşımı yapmış, yok en pahalı transfer yok en değerli oyuncu BLA BLA
Sırada kendilerini şampiyon ilan etmeleri kaldı, oda tamamlanınca yine bilezik gibi geçirecez
Yakup fenerli zaten ,trtdeki ts muhabiri olan fenerli dana gibi ve onun dışında yakup ağır gs düşmanı bir herif yago dan farkı yokMözcan, Yakup, Bct bunlar Hatip tayfa. İğrençler, haberciliklerine de saygı duymuyorum.
Olayı 2 sene ne katkı verir olarak değerlendirmk gerekiyor. Mertens 4 aldı ilk iki senede, İlkay’ın kariyeri çok daha iyi.35 yaşında Adminim. İstediği para az buz değil. 5,5 milyon avro çok para 35 yaşındaki biri için.
Tancık naberGökhan Tan Canatan kardesim seni hic iyi görmüyorum
Abi 54 yaşındaki Ramos için soyismini değiştin, bırak uğraşma bence35 yaşında Adminim. İstediği para az buz değil. 5,5 milyon avro çok para 35 yaşındaki biri için.
Yoksa İlkay'ın kalitesine katacağı değere laf edeni Allah çarpar.

ilkayın 5.5 istedigini kim soyledi üstat35 yaşında Adminim. İstediği para az buz değil. 5,5 milyon avro çok para 35 yaşındaki biri için.
Yoksa İlkay'ın kalitesine katacağı değere laf edeni Allah çarpar.