Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi konusunda net olan tek durum. Ha bence günün sonunda bizim para çıkmayacak, Arabia yapacak

Ilkay keltos git demeden gitmez. Keltosun git dediğine dair bir bilgi var mi ki konuşuyoruz.

Kim olursa olsun , kimse Galatasaray'dan büyük değildir. gelecekse gelsin yoksa başka kapıya yeter artık.

Peşindeyiz sayfasının takip ettiği belcikali medyanın kişilik olan savha trolleri tier kaç acaba

Halen osimhen bekleyin yönetim

Ilkay keltos git demeden gitmez. Keltosun git dediğine dair bir bilgi var mi ki konuşuyoruz.
Bu da doğru barcaya gitmeden önce röportajını izlemiştim kel restoran açmış manchesterda İlkay ve eşi kelle yakın arkadaş gibiler yani emekli olana kadar kal diyebilir

Konuşulanlar üzerinden gidiyorum Melihciğim. Yukarıda 5.5 lafı geçtiği için öyle yazdım. Belki daha azdır yada fazladır.

ilkay bonservisini alirsa 8-10M da imza parası verir bizimkiler. Yilligi 7-8e gelir.

Bence İlkay City de kalacak. Turkiyeye 37’de gelse de alıcı bulacaginin farkinda ztn.

Ben İlkay yerine Hakan transferi icin emek harcanmasini daha dogru buluyorum.

Osi çok iyi yürüttü işleri, alabilecek en yüksek parayı alacak günün sonunda, keyfini sürer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt