Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Corriera della sport ciddi kaynak değil mi ? Sanki prestijli bir gazete diye hatırlıyorum yoksa onlarda mı kolpacı
Şu ana kadar haberin çıktığı kaynaklar Tier 3-4 gibi görülüyor. Di Marzio, Romano, Moratta(yanlış hatırlıyor olaiblirim) muhabirlerden bir ses çıkmadı önemli kaynaklar bunlar. Osimhen gerçekten GS'nin teklfini kabul etseydi çok önemli bir çok kaynak bunu girerdi diye düşünüyorum.

Neydugu belirsiz bi hesap bunu yazdı diye buchinin sahte hesabı mı oldu yani

Kaynaklar da kötü değil.sniejderi haber veren kaynaklar daha önce

Nasıl olsa anlayacağız çok yakında herseyi
Hesabı inceledim net olarak buchi aysinin hesabı. Korkudan kendi hesabından yazamiyor oradan butun nefretini kusmus itoglu it. Bi de bunu besledik burada.

Zanio kafayı futbola verse başka şeyler konuşuruz. En son iyi perf gosterdigi kulup yine biziz. Gittigi yerlerde de olmadi
Celebrate Come On GIF by AS Roma

Tier yüksek kaynaklar da Osi'nin ne yapacağını bilemiyorlardır, o sebeple haber girmiyorlardır. Bugün bize evet der yarın 40'lık teklifi kabul eder Osi. Kabul etmemiz lazım, Napoli'de de bu sebeple sevilmedi pek.

Liverpool santrafor piyasasına girer ciddi şekilde. Sesko'ya giderler herhalde.

Hesabı inceledim net olarak buchi aysinin hesabı. Korkudan kendi hesabından yazamiyor oradan butun nefretini kusmus itoglu it. Bi de bunu besledik burada.
E bu it romano ve dimarzio yu osimhen al hilalde dedikçe yalanlamadı mi?gördük tier1 leri.kendisi ile çelişmiş kopek

Son düzenleme:
Bu da doğru barcaya gitmeden önce röportajını izlemiştim kel restoran açmış manchesterda İlkay ve eşi kelle yakın arkadaş gibiler yani emekli olana kadar kal diyebilir
Bu futbol katili kel ilkayi teknik ekibine alsın salsın bizi vallahi yav. Arteta gibi yetistirsin yanında futbol katili kel

Şu transfer dönemi bitse keşke de sezonluk taraftarlar da liselerine geri dönse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt