Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romanonun sonraki twiti Galatasaray kişisel şartlarda osimhenle anlaştı olur.bakalim 70e cikacak miyiz

75'i laps diye niye verelim ki 60 versek 15 m euro'ya free Hakan çekmiş oluyoruz üstüne İlkay bonservisini alsın gelsin birde Boey ikna olsun seneye zorunlu opsiyonla alalım.

Geriye Lucimi ve kaleci için 30 civarı harcarsak düz hesap 100 civarına çıkarız.

100 m euro'ya komple paket takım kurmuş oluyoruz CL'de son 16 için play off oynasak 70 m euro geliyor.

Bu işin aması yok gelirler üst seviyeye çıkmışken burada kalıcı olmalıyız.

Torreira bu kulubun en büyük efsanelerinden biri oldu şakamaka

milli takıma gitmesşne rağmen kampın yşne ilk günü kampa katıldı

iliklerine kadar bu kulubu seviyor

bu adamı sevmeyen gsli varmı ya
Yüzde yüz, çok seviyorum abi Torreirayi, karakteri oyunu hayranız :love:

75'i laps diye niye verelim ki 60 versek 15 m euro'ya free Hakan çekmiş oluyoruz üstüne İlkay bonservisini alsın gelsin birde Boey ikna olsun seneye zorunlu opsiyonla alalım.

Geriye Lucimi ve kaleci için 30 civarı harcarsak düz hesap 100 civarına çıkarız.

100 m euro'ya komple paket takım kurmuş oluyoruz CL'de son 16 için play off oynasak 70 m euro geliyor.

Bu işin aması yok gelirler üst seviyeye çıkmışken burada kalıcı olmalıyız.
75 i vermek istedigimiz için değil 75 imiz yok diye vermiyoruz :asd:

Bu arada bizimkiler 50-60 falan veriyor da bu fiyatlara olacağımızı zannetmiyorum. adamlar al hilal'den 75'i görmüş zaten.
ama şimdi bu bizim yönetim Allahı var beceriksiz falan ama demişlerdi araplarla yarışamayız diye o kadar kızmıyorum bu konuda

Napoliye gercek teklifi al hilal yapmis diyor

daha osi'yle bile anlaşamamışlar.Simitci de büyük kolpacı çıktı hatta taraftar üzerinde yaratacağı hayal kırıklığı hatipten bile fazla olacak osi konusunda.
Gardi dışında güvenilecek kimse yok

1- Petrovic
2- Boey
3- Sanchez
4- Lucimi
5- Jakobs
6- Lemina
7- Torreira
8- Sara
9- Sallai
10- Sane
11- Osimhen
12- Icardi

12+1 - ???
12+2 - ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt