- 2 Temmuz 2011
- 137.972
- 58.845
- 5.488
Romanonun sonraki twiti Galatasaray kişisel şartlarda osimhenle anlaştı olur.bakalim 70e cikacak miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Derdini yiyeyim. Osimheni aldıkta kampı kaldı.kamp yememis bir osimene 60 milyon + 20 milyon maas bayilacagiz gibi geliyor bana
eylül basinda tatilden döner ve bize katilir
Yüzde yüz, çok seviyorum abi Torreirayi, karakteri oyunu hayranızTorreira bu kulubun en büyük efsanelerinden biri oldu şakamaka
milli takıma gitmesşne rağmen kampın yşne ilk günü kampa katıldı
iliklerine kadar bu kulubu seviyor
bu adamı sevmeyen gsli varmı ya
Aşırı lezzetli 2 ay önce yedim orada
75 i vermek istedigimiz için değil 75 imiz yok diye vermiyoruz75'i laps diye niye verelim ki 60 versek 15 m euro'ya free Hakan çekmiş oluyoruz üstüne İlkay bonservisini alsın gelsin birde Boey ikna olsun seneye zorunlu opsiyonla alalım.
Geriye Lucimi ve kaleci için 30 civarı harcarsak düz hesap 100 civarına çıkarız.
100 m euro'ya komple paket takım kurmuş oluyoruz CL'de son 16 için play off oynasak 70 m euro geliyor.
Bu işin aması yok gelirler üst seviyeye çıkmışken burada kalıcı olmalıyız.

Biterde 32 takisidi kabul ettirmek lazım65e falan biter bence
ama şimdi bu bizim yönetim Allahı var beceriksiz falan ama demişlerdi araplarla yarışamayız diye o kadar kızmıyorum bu konudaBu arada bizimkiler 50-60 falan veriyor da bu fiyatlara olacağımızı zannetmiyorum. adamlar al hilal'den 75'i görmüş zaten.