- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.229
- 5.998
Olur mu bu iş heis
%75
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu bu iş heis
Nakit zaten hilalde vermiyor ama Videoya göre yorum yaparsak ulaşacak gibi de durmuyorlar diyor bizim için 75'e Yani maksimum 60-65 falan veririz gibi. Burada da osimhen in only want gala vs demesi gerekiyor ki 65 e vs versin adl.Zaten 75'i direk nakit vermeyeceksin 75 verecek durumda oluşturabilirsin Osimhen'den evet yanıtını gerçekten aldılarsa burada amaç bonservisi de olduğunca düşürmek olacaktır tabi ki. Al Hilal dışında 75 ödemeyi ki onlarda 3 taksitle ödeyeceklerdi kabul eden yok zaten. Bana kalsa hiç bu işe girmem ama yapacak bir şey yok.
Baris'in gonlu var zaten, ben Baris'in Avrupa'da cok basarili olacagina pek inanmiyorum ama hevesini almasi icin 30+ Baris derlerse , okey verirdim.napoli 35 milyon ve üstüne baris‘i verin ve osimhen‘i alin dese kabul edermisiniz
bunlar neyin kafasında seldurupla orkunu alsınlarBeşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Portekiz'de! Başkan Adalı, Orkun Kökçü ve Andreas Schjelderup transferleri için görüşmelere başladı. Beşiktaş'ın Elan Ricardo'yu kiralayıp, Schjelderup'u +2'lik genç oyuncu kontenjanında kullanma fikri var.
@rabonadigital
15 e hakanı vermezler75 verebiliyor olsam yine vermem oyuncu gelmek istiyor biraz indirim yapsınlar.
60+15 dediğimiz paraya Hakan Çalhanoğlu gelir.
50 + 15 + 10'a araya Lucimi bile sokarız.
10'a da lucumiyi zaten 13 milyonu nu reddetmislerdi 10'averseler bunu niye reddetsinler yavNapoli de Osimhen kadro dışı kalmıştı sözleşme uzatıp kiraladı biz mesela Zanioloyu şartlı verirken sözleşme uzatmadik burda ya bonservisle verecektik ya uzatıp verecektik.Napoli sonuçta şampiyonlar ligi finali oynamadı ama asıl anlatmak istediğim adamlar son ana kadar dik duruyorlar.Biri Tr de olsa kariyer sezonu gecirmis, digeri Cl finalistinin en iyi oyuncusu
Zanyoloya bakalim atalantadan kovulmus fiorentinada muzmin yedek olmus
Ne olacaktu?
Adamların elinde 10 tane stoper olmuş sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalmış hadi en fazla 2-3 daha koyar yine orta yol buluruz.15 e hakanı vermezler10'a da lucumiyi zaten 13 milyonu nu reddetmislerdi 10'averseler bunu niye reddetsinler yav
Kerem'in yedeği değil mi? Pek satılmaz bir oyuncu değil sanki. 13-15 milyon civarında bir bonservise satabilirler.Vermezler dostum 20 altına o çocuğu. Bjk ye gidecek kadar salak olduğunu da düşünmüyorum bebenin geleceği parlak.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yav sözlesme uzatip göndersek nolacakti? Daha mi iyi oynayacakti?Napoli de Osimhen kadro dışı kalmıştı sözleşme uzatıp kiraladı biz mesela Zanioloyu şartlı verirken sözleşme uzatmadik burda ya bonservisle verecektik ya uzatıp verecektik.Napoli sonuçta şampiyonlar ligi finali oynamadı ama asıl anlatmak istediğim adamlar son ana kadar dik duruyorlar.
“1 maaş verirler kanks yaw…”Fabrizio Romano'ya 1 güvenim yok.Al Hilal alır Osimhen'i hem de Osimhen'e istediğinden fazla 1 maaş verirler..
O var ya 3-4 güne mevzu iyce netlesince twit atarhalukdan ses seda yok