Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim soyle güzel bir kampanya yapsa da taraftar da gerekli desteği verse maç önlerinde yapılan röportajlarda taraftar osimhen gelsin şu kadar bu kadar veririm diyordu artık bu söylemlerin gerçeğe dönüşme zamanı geldi . Yapın güzel bir kampanya herkes bir forma alsın en azından

galatasaray.gif
Osimhenden sonra taraftar/hoca bonservis ödenecek oyuncu istedigi an Özbek

ezgif-459a9cdf27e9c4.gif

Oral'ın Osimhen nidalarını okurken şarj bitti. Umarım imzayı atmıştır yoksa fena saydırırım demiştim. Hakkını helal et

50+5 ilk teklimiz, bildiğim Araplarla 70+5 anlaşmışlardı. Bu pazarlık olumlu biter gibi geliyor sen ne diyorsun? Bence bizim 55+5 sonra 55+10+ pay en son 60+5+ kardan pay gibi orta yol bulunur gibi geliyor. Büyük çılgınlık.
Buradan geri donus yok, artik az once dedigim gibi Osimhen kararini vermis ve tum dunya bunu ogrendi. Yonetim ne yapip edecek alacak yoksa bu taraftar onlari 1 saniye bile orada oturtmaz.

Sahsen 65 civari bir rakama olacagini dusunuyorum ha ne kadari bonuslar olur orasini bilemem.

50+5 ilk teklimiz, bildiğim Araplarla 70+5 anlaşmışlardı. Bu pazarlık olumlu biter gibi geliyor sen ne diyorsun? Bence bizim 55+5 sonra 55+10+ pay en son 60+5+ kardan pay gibi orta yol bulunur gibi geliyor. Büyük çılgınlık.
Osi evet dedigi icin ve artik disari buchi fabriz gibi adamlardan duyuldugu icin yonetimin hic sansi yok.

Ya bitecek ya bitecek.

Burdaki kumar her sene CL den gelir gelmesi gerekli. Kardan paya ben sicak bakmam acikcasi.

Dursun başkanın parayı denkleştirmek için böbreklerinden birini sattığı haberi doğru ise bu yaptığı fedakarlık unutulmaz.

Victor Osimhen transferinde son durum:

• Galatasaray, son saatlerde Victor Osimhen için Napoli'ye resmi teklifini iletti: 50 + 5 milyon Euro.

❌ 75 milyon € isteyen Napoli teklifi reddetti.

✅ Osimhen, Al Hilal’i reddetti ve Galatasaray’a ‘Evet’ dedi.

(Matteo Moretto)
Görunen o ki osi kendini transfer edecek bize. Ve bazilari bunu baskanin ve kavukcunun basarisi olarak görecek

Tarihimizde yeni bir sayfa açılmak üzere, Türk futbolun da takipçilerimiz de bizi izleyerek gelisecekler. Bu sefer artık Galatasaray zenginleri osimhen işinde ellerini cebine karşılık beklemeden atarlarsa harika olur. O büyük bonservisin tamamını kulübe yük olmadan çıkarırsak harika olur. Taraftar zaten 3 yıldır üzerine düşeni yapıyor, GS storeler resmen yagmalaniyor. Hatta ürün secenegi fazla olsa onlarda kalmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt