Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samos telegramda sunu yazdi:
75 mioyu rüyasinda biöe göremeyecekler hani para hazirdi neden ödeyip almiyoruz diyorlar. Pazarlik sünettir.

Alintiladi bunu simdi yine
Samiyen bence artık o kadar güvenilir değil ama burada haklı taksitli 75 vermeyi kafanda kabul etmişsen bile her türlü hazırlık yaparsın ne kadar indirebilirsen + olur diğer bütçeler için.

Yönetim soyle güzel bir kampanya yapsa da taraftar da gerekli desteği verse maç önlerinde yapılan röportajlarda taraftar osimhen gelsin şu kadar bu kadar veririm diyordu artık bu söylemlerin gerçeğe dönüşme zamanı geldi . Yapın güzel bir kampanya herkes bir forma alsın en azından
Taraftar gerekeni yapıyor da yönetim şu mağazacılık işine çözüm bulmalı. Özellikle ürün stoklarıyla ilgili.

Biri bayerne diğeri intere diğeri napoliye gider yapıyor bize gelmek için:) Neler yaşıyoruz oğlum biz ve bu adamlar mevkilerinde ilk 10 na giriyor tüm avrupada..

Buradan geri donus yok, artik az once dedigim gibi Osimhen kararini vermis ve tum dunya bunu ogrendi. Yonetim ne yapip edecek alacak yoksa bu taraftar onlari 1 saniye bile orada oturtmaz.

Sahsen 65 civari bir rakama olacagini dusunuyorum ha ne kadari bonuslar olur orasini bilemem.
Kesin bitti mi sence üstad

Bir de hollandada saç tıraşından sonra masaj kültürü var mı berberlerde

Baskanimiz Sn. Dursun Özbek bu transferi bitirebilirse bundan sonra "reislik" mertebesine yükselip camiada unutulmaycak bir yer edinmis olacaktir.

Morutan cicaldau nöbetinden Sane,Osimhen nöbetlerine ne ara geçtik inanılır gibi değil. İcardi Galatasaray zaten büyük ama biz daha büyük yapacağız derken ne kadar haklıymış

Osimhen gelirse belki arkasina daha genc normal maasli birini alip, Icardiyi Al Hilala mi önersek?

Hal böyleyken bütçe Osimhene gidecekse bonservisle adam alamayacağımıza göre teklif gelmediği takdirde kiralamak yerine Zaniolo’yu 2-3.forvet olarak takımda tutabiliriz..

Osimhen haberi sonrası taraftar;

10382.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt