İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
Barış - Osimhen - Sane
Güç
Hız
Atletizm
Teknik
Patlayıcılık
Skorerlik
Sane nin arkasına .Sağbeke bildiğin bi hayvan bulmalıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış - Osimhen - Sane
Güç
Hız
Atletizm
Teknik
Patlayıcılık
Skorerlik
napoli'ye yüksek bons vermemek için danışıklı dövüş yapıyoruz gibiOsi nin evet demesi ilgili geçmişten gelen İpuçları;
1. Şampiyonluk sonrası veda etmememsi
2. Sane transferine sosyal medyadan tepki vermesi
3. Formaların lansmanı yapıldıktan sonra Oshimen formalarının tezgahta olması
4. Antrenman paylaşımlarının Oshimen tarafından sosyal medyada beğenilmesi…
Geçen gün de yazdım kalbimden icardi gibi olacak bizde kalacak diye geçiyor içimden diye…
Napoli ucuza sal da şunu daha rakibinin kalbinden Hakan çekeceğiz…
Tabi ki öyle. Okan buruk da diğer yöneticiler de benim kalacağına olan inancım daha fazla dediler. Ne kadar koparsak kar kardır…napoli'ye yüksek bons vermemek için danışıklı dövüş yapıyoruz gibi
Petrovic'i de alıp transfere ara verebiliriz bi süreTemmuzun ortasına gelmeden sane ve osimhen bitirmek çok büyük iş yalnız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.
İcardi hayatta yedek kalmayı kabul etmez. İmkansız ötesi. Çift forvete alıştıralım kendimiziIcardi buyuk karakter oldgunu göstermek adina rotasyona dahil olup yedek oldugunu kabullenmeli. Doğrusu budur 3 lu falan olmaz 4 - 4-2 vs de
Galatasaray bu hafta Napoli'ye yapacağı yeni teklifte fiyatı artıracak.
(Sportmediaset)
Dedigim gibi daha 2-3 hafta sürer
Maalesef sağ bek de gerekiyor. Franky bizle uyum sağlayamadı. Satabiliriz umarım. Şampiyonlar Ligi’nde Kaan Ayhan’ı sağ bekte görmek istemiyorum.Osimhen
İlkay
Alınıp kaleci ve stopere odaklanmak lazım.
Gerisi ihtiyaç fazlası makyaj olur.
Bu dördü şart.
Kaleci olarak Yann Sommer en mantıklı seçenek düşük bons olacağı için.
Stoper için de benim gönlümde Lucumi var ama onu 30 Ağustos’a kadar da bekleyebiliriz.
Oyuncu satışı yapılacaktır.
Ben Barış’ın maalesef gideceğini düşünüyorum. Böyle bir durumda Coman alınmalı dicem de son sakatlıktan sonra satmazlar
İcardi hele bir idmanlara başlasın da eğer kendi performansını kendisi beğenmezse sıkıntı çıkartmaz…İcardi hayatta yedek kalmayı kabul etmez. İmkansız ötesi. Çift forvete alıştıralım kendimizi