Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi nin evet demesi ilgili geçmişten gelen İpuçları;

1. Şampiyonluk sonrası veda etmememsi
2. Sane transferine sosyal medyadan tepki vermesi
3. Formaların lansmanı yapıldıktan sonra Oshimen formalarının tezgahta olması
4. Antrenman paylaşımlarının Oshimen tarafından sosyal medyada beğenilmesi…

Geçen gün de yazdım kalbimden icardi gibi olacak bizde kalacak diye geçiyor içimden diye…

Napoli ucuza sal da şunu daha rakibinin kalbinden Hakan çekeceğiz…
napoli'ye yüksek bons vermemek için danışıklı dövüş yapıyoruz gibi

Golliniyi en son 5 sene önce izledim galiba unuttum nasıl bir kaleci olduğunu.O da kaleciligi unutmustur büyük ihtimalle

Rakiplere doğru sivrilmemiz ŞARTT
Galatasaray (1).webp

Avrupa'da başarı istiyorsan tembel oyuncuya yer yok. Sahada kaldığın her dakika koşacaksın.

Temmuzun ortasına gelmeden sane ve osimhen bitirmek çok büyük iş yalnız. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

eger osimheni cekersek, dursuna sallayanlar utanirmi? gs tarihinin en büyük transferi olmus oluyor. su an bana sorsan haalandmi nunezmi salahmi diye sorsan düsünmeden osimhen derim! ayrica mbappeylede yarisir.

Osimhen
İlkay

Alınıp kaleci ve stopere odaklanmak lazım.

Gerisi ihtiyaç fazlası makyaj olur.

Bu dördü şart.

Kaleci olarak Yann Sommer en mantıklı seçenek düşük bons olacağı için.

Stoper için de benim gönlümde Lucumi var ama onu 30 Ağustos’a kadar da bekleyebiliriz.

Oyuncu satışı yapılacaktır.

Ben Barış’ın maalesef gideceğini düşünüyorum. Böyle bir durumda Coman alınmalı dicem de son sakatlıktan sonra satmazlar
Maalesef sağ bek de gerekiyor. Franky bizle uyum sağlayamadı. Satabiliriz umarım. Şampiyonlar Ligi’nde Kaan Ayhan’ı sağ bekte görmek istemiyorum.

Ulan Osi çok büyük adamsın lan.

Herifler Osimhen korkusundan Jhon Duran’ın full maaşını ödeyip bonservisini alamayıp panikten kiralık indiriyorlar.

JeKe, ibrağam’a 20 gömüyor.

Sonra “en büyük biziz len” diye geziyorlar ortalıkta. Yavrum standardı biz belirleriz bu lig’de. Size arkadan monte edilip açılan şemsiye zor kapanır biraz bu saat’den sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt