Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Takım listendeki 14 yabancıdan en az 2'si 1 Ocak 2003 ve sonrası doğumlu olduktan sonra 12 yabancı hakkı için 13. yabancıyı takımda tutabilirsin. Sadece hepsini aynı anda maç kadrosuna alamazsın. Benim bildiğim bu.

13. yabancıyı tescil ettirmek ✅ Evet. Listende en az 2 genç (2003+) yabancı olmalı

13. yabancı yaşlıysa ve 2 genç yoksa ❌ Hayır. Kural gereği 12 ile sınırlı kalırsın
Dediğini tam anlamadım ama 14ü geçemiyor total sayı, bu dediğinden 13+2 olabilir izlenimi çıkardım, öyle bir durum okumadım hiç.

2 genç 12 normal, bunu yaparsan da Zaniolo sonrası stoper ya da sağ beke genç olmayan 1 kontenjan kalıyor.

Absürt rakamları nereye isteyecekler ben bunu anlamıyorum? Al Hilal'e Osimhen gitmiyorsa 76 veren bile çıkmıyor Napoli zaten kendisi kullanamayacak kalırsa bir de vergisi ile 17-18 milyon yıllık maliyeti olacak Napoli'ye. Napoli her türlü indirim yapacaktır aslında ama o zaman iş çok uzar ama bir yerde Napoli'de uzun vadeli taksit biraz indirim elini biraz düşürecek.
adam manyak çünkü o yüzden , şuana kadar 1 kere geri adım attı 20 senedir falan takımın başında o da Conte bütçe artışı,maaşı falan istedi bir tek ona eyvallah çekti.Spaletti'ye bile güle güle dedi yıllar sonra şampiyon yapınca.Herif dengesizin teki şu dediklerini takmama ihtimali yüksek

Osi'ye 75 verdikten sonra diğer mevkilere para harcamayalım diyoruz ya,

Aslında mantıksız bir durum. Çünkü esasen sen kalkıp 75'lik bir santrafor alıp, (Günay'ı vs kast etmiyorum) dandik kaleciyle, dandik bi 10 numarayla oynadığında senin 75 milyon euroluk bir forvetinin olmasının da manası kalmıyor.

Bir şeyi yaptın mı ya tam yap ya da hiç yapma.

75i tek çekim verin diyen de yok bu arada onu da aklınızdan çıkarın.Araplar da taksitle vermişti o parayı

75 veren 80-100 de verir. Bu minvalde çok fazla düşünce var kinaye yapıyorum elbette ama bunun sonu yok. X veren Y de verir düşüncesiyle bi yere varılmaz.
söz konusu osimhen, mbappe klasinda oyuncuyu imkansiz bu fiyatlara normal sartlarda ulasamazsin. huysuzluk yaptigi icin eli kolu bagli napolinin.

75 milyon vermeyiz bence Yönetim naneyi yedi artık bu zehirden sonra Osimhen alınmazsa bu kaos onları yer, her falsolarinda önüne gelecek

Takımda sadece Osimhen yok ŞLye kalırsın çıkar maliyeti falan boş iş

ŞLde çeyrek oynar artı 15 m euro kazanırsan o ekstra gelir olur işte ya da Osimhen sayesinde global sponsor alabilirsen.

Min 5-10 gün daha sürer pazarlık 60ın üzerine çıkacağımızı sanmam.
60 + CL'de tur bonusu gibi bir şeye bağlamak lazım. CL'de tur atlamak zaten baya ekstra para getiriyor, win-win olur.

Napoli başkanı manyağın teki ama 75 bitince 100 ister falan gerçekleşmesi imkansız bir durum.

Hedefi daha yukarı çekecekler öyle köşeye koyup maaşını ödüyorum demezler.

Normalde yapardı ama şampiyon olmuşken ve takımı güçlendirirken yapmaz diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt