Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu eski açık tayfası kadar futboldan anlamayan bir oluşum görmedim.

Osimhen ŞLde iyi oynarsa seneye satalımmış

Ulan adamlar istediği maaşı verecek olsa şimdi alırdı seneye 25 m euro net 50 brüt sana da 100 bonservis mi verecekler

Aldın 10 sene oynat, nereye satıcan daha.

Ne boş adamlar ya
Ilgaz çınar harici gsli dinlenecek yorumcu yok valla.

Osi sonrası Svilar,Petrovic filan imkansız veremeyiz o kadar para daha sanmam.He bana kalırsa umurumda olmaz 75 osiye verelim üstüne 20 de svilar'a verelim daha bu saatten sonra maliyet işlerine girmem ama veremeyiz yani

Konu 2 admin 4 sper mod 5 normal mod ile takip edilmektedir lütfen dikkat edelim.

Mustafa Demirtaş fena değil bence,
yangın zamanları Karakullukçu yapıyorum :D
Sinan Yılmaz'ı severim hemşerim ama son zamanlar kendini geliştirmedi bence araştırmadan yorumlar yapıyor
Sinan mükemmel tespitler yapıyor ben bayılıyorum bonus bir isim daha söylemem gerekirse biraz farklı tarzı var ama Hüseyin Kıyıcı diyeceğim

Osimhen ve Sane transferlerinden sonra, geri kalan zamanda sadece bir sağ bek transferi yapsak bile razıyım şahsen.

Osimhen'i aldıktan sonra artık Araplar dışında satabileceğimiz bir yer yok Osimhen'de oraya gitmiyor o yüzden CL'de oynasın aldığın paraya satarsın diyenleri anlayamıyorum. O yüzden delilik geliyor bana bu transfer.
biz osi'yi satmak için almıyoruz ki. osi gs topçusu olduğu sürece, gs ligin 1 nolu favorisi olacaktır.

sözleşmesi 4 sene oldu diyelim. gs büyük olasılıkla bu 4 senenin en az 3'ünü şampiyon bitirecek ve yine muhtemelen bu 4 senenin tamamında cl yapacaktır.

icardi ile başlayan, ülke içinde ve gurbette taraftar sayısının hızla artmaya devam etmesi ve buna bağlı olarak kulübün gelir seviyesinin daima yüksek olmasının ana etkeni olacaktır bu transfer.

osi sıradan bir transfer öznesi değil, bir projedir bana göre.

haa başlangıç noktası tamamen şans eseri oldu. planlı programlı bir iş değildi. mucize resmen. bir noktadan yakaladık. bırakmamak lazım bu işi. (bence)

HY önce trip atti, yayinlara gelmedi

Gökhan da dügüne gitmedi

HY tamamen para odakli hareket etti bu surecte, gokhan dinc’in cok izleyici kitlesi yok bayagi bi yalniz kaldi

Son zamanlarda izleyiciler haluk’a bilendi, gokhan’a destek veriyor herkes

Haluk itibar kaybetti cocuk gibi trip atiyor

Süreç 3-4 ay önce baslamisti aslinda GD Haluk’a Muratla yayin yapiyor diye dokundurmustu ufak, ama sonra unutuldu yayınlar devam etti

Haluk parayi görünce arkasina bakmadan o dokundurma muhabbetini bahane edip kacti

Tekrar barisirlar bence ama haluk’un bu cocukca tavirlari baya bi izleyici kaybettirdi
343te Haluk’un bayağı katkısı var bence, şu an biraz asıl kişi Halukmuş kafası oluştu.

343ü bırakmasına da gerek yok ama GDnin düğüne gitmemesi bence olmamış, geçmişten dolayı gidersin en kötü.

Arkada dönenleri bilmiyoruz tabii ama bir şey olmadan bu kadar büyüdüğünü sanmıyorum.

Renktaşlar svliar için romanın beklentisi min 40 milyonmus boşuna yükselmeyleim. Yılın kalecisi seçilmiş biri. Inter bile sulanıyor. Keşke kuş taşa çarpsa da bize düşse. Çok isterim svliar

Şimdi değilse ne zaman.

dervişoğlu.webp

Fener Galatasaray’ın Osimhen hamlesine Erencan Yardımcı ile cevap vermeye hazırlanıyormuş.
Bertuğ Yıldırım masada olan diğer seçenek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt