- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Cok olumsuz yazdim diye sizin icin ipadle telegram kayidi aldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam 30 yaşında futbolu bıraktıSagbek fransadan gelsin
Musap in 60 verdigimizin haberini tasidiktan sonra gd degisinin 50 den fazla olmaz kolpasini atıp buna inanisı ve bosa hype demesi şoyle yapti maalesef
Mertens'in aklını kapatabilecek bedava oyuncuİlkay alınmadıkça gittikçe sinirleniyorum.
Zaniolo kalsa bile zor forma şansı bulur. Sane barış yunus'tan sonra 4.tercih olur. Kabul ediyorsa kalsınZaniolo böyle kampta absürt işler yaparsa , gelen teklifleri falan reddedip biraz en azından özür babında işler yaparsa ve hoca da kalsın derse bu +2ye sağ bek yada stoper yapalım işte o zaman kalır.Gitsinler Kumbedi'yi kiralasınlar , Lyon ondan biraz ümidi kesti gibi uygun opsiyonla verirler
Barış satılmaz60 + baris
2 senedir zaten kariyerinde fazlasını da yapmadı , burda daha fazla süre alır 2 senedir aldığının totalinden.Kim iyi olursa o oynar ama kanat oynamasın kesinlikle.Zaniolo kalsa bile zor forma şansı bulur. Sane barış yunus'tan sonra 4.tercih olur. Kabul ediyorsa kalsın