Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
75 milyona oyuncu transfer eder duruma geldik. Çelik gibi olduk çelik!
nasıl satıcaz diye zırlıyorlar şimdi de seskom. Büyük takım olmanın bayernsaray los galaktikos olmanın ne olduğunu bilmiyorlar. Biz artık avrupa deviyiz 70 m sıkıyorsan bir topçuya avrupa devisin demektir kaça satarızı matarızını boşvereceksin. Erden Timur'un zamanında koyduğu vizyonun prime noktalarına erişiyoruz yavaştan.

Bir adam geldi, vizyonunu ortaya koydu gitti. Bulduğu sponsorları,yaptığı transferleri ile sayesinde kulubü en az 3 kat büyüttük. Yönetim kıymetini bilmese bile bu taraftar hep baştacı edecek seni..
300b72e752ee02adf9f08b2935a8ccd5.jpg

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

13 senedir sampiyon olamayan fb her sene 100 milyon para gömüyor kimse cikip sormuyor bunun kaynagini ama son 3 senenin sampiyonu osimeni alinca para nereden geliyor diye ayaklandi insanlar

daha bunu meclise tasiyacaklar, tayip cikip aciklama yapacak

bekleyin görün

cok fena sekilde yandi insanlar

kodumun gs muhabirleri de suspus durumda

bu cöplerin alayi yasaklanmali burada

Bir adam geldi, vizyonunu ortaya koydu gitti. Bulduğu sponsorları,yaptığı transferleri ile sayesinde kulubü en az 3 kat büyüttük. Yönetim kıymetini bilmese bile bu taraftar hep baştacı edecek seni..
300b72e752ee02adf9f08b2935a8ccd5.jpg

Bir de bu adamı başkanlık makamında düşünün. Üreteceği projeleri, büyük gelirleri düşünün. Bukadar büyük bir potansiyeli olan kulübü yıllarca amatörce yöneterek dar kalıplara sokmaya çalıştılar

Osimhenin haritasina baktim. Bu hafta ve transfer döneminin son gününe kadar transfer olabilir diye gösteriyor.

Bir de bu adamı başkanlık makamında düşünün. Üreteceği projeleri, büyük gelirleri düşünün. Bukadar büyük bir potansiyeli olan kulübü yıllarca amatörce yöneterek dar kalıplara sokmaya çalıştılar
Ivedi şekilde başkanlık makamına oturmalı. Osimhen transferinden daha büyük ne olur dersen Erden Timur'un geri dönmesi olur bence..

Başkan olsa şuan floryadan 700-800 milyon kasaya sokardı. Yazık oldu
Belki bu rakamlar abartıdır dostum bilemiyorum ama eğer florya sürecini Erden Timur yönetse kimsenin aklında para mı yiyorlar? düşüncesi gelmezdi. Şeffaflık sağlanacağı için herkesin içi rahat olurdu. 300ü Erden Timur getirseydi o projede demek ki en oluru buymuş derdik. Şuan böyle bir güvensizlik var yönetime ve aparatlarına karşı..

Belki bu rakamlar abartıdır dostum bilemiyorum ama eğer florya sürecini Erden Timur yönetse kimsenin aklında para mı yiyorlar? düşüncesi gelmezdi. Şeffaflık sağlanacağı için herkesin içi rahat olurdu. 300ü Erden Timur getirseydi o projede demek ki en oluru buymuş derdik. Şuan böyle bir güvensizlik var yönetime ve aparatlarına karşı..

Abartı değil kendi beyanı buna yakın rakamlardı ve farklı bir proje modeliydi ki erden timur bu işte usta bir iş adamı. Bu konuyu ülkede en iyi bilen insanlardan biri yani

Hadi mertens bagla su isi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt