- 23 Ocak 2019
- 24.771
- 32.395
- 2.233
Şu an mı iletmişler? Mesai başladığında sabah sersemliğiyle belki kabul ederler demişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karizmanın öz evladı. Bi kurtulsa artık şu meseleden
ne güzel kadın yauvvv
Duzce TV senden once bilmis bu detayitarih yalan söylemez. Maaşı bile dedik zamanında
menajer sadece bize çalışmıyor sanırım fenere getirmeye uğraşacak bundan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 293655
www.duzcetv.com
Yonetim kadrosunuda plastik Hatip gibilerden arindirip, bu butceyibyonetebilecek Erdem Timur kalitesinde paslanmaz celik kalitesine getirmek lazim75 milyona oyuncu transfer eder duruma geldik. Çelik gibi olduk çelik!
Sergen paralel evrenden yazıyor orda bile almışız demek ki osimheniyanlış hesap
helal olsun tier1 diyelimDuzce TV senden once bilmis bu detayi
![]()
Galatasaray’da Osimhen Transferinde Diagne Krizi: Maaş Pazarlıkları Kızıştı Gündem,Spor Haberleri Düzce Tv
Galatasaray’da Osimhen Transferinde Diagne Krizi: Maaş Pazarlıkları Kızıştıwww.duzcetv.com
van Dijk iyi oyuncu ama yaslandi artik, sahsen istemezdim zaten kesin cok maas isterdi bizden oyle bir durumda.helal olsun tier1 diyelim
asıl bombayı söyliym sana , gözü karartmışız Van Dijk uzatmasaymış stoper de ana hedefmiş mayıs ayındayken
Bu 15 + 10 ' u haluk çok önceden söylemişti zatenDuzce TV senden once bilmis bu detayi
![]()
Galatasaray’da Osimhen Transferinde Diagne Krizi: Maaş Pazarlıkları Kızıştı Gündem,Spor Haberleri Düzce Tv
Galatasaray’da Osimhen Transferinde Diagne Krizi: Maaş Pazarlıkları Kızıştıwww.duzcetv.com
Yönetim bu çocuğu alıp gelse,taraftarlardan yorum :Bu daha çocuk ,çöp yönetim istifa.İşte biz bu yüzden adam olamıyoruz Alper.Ajax , Sparta Prag'dan Hollandali kaleci bulmus ve 2 milyon euroya satin almaya calisiyor suan.
Wolverhampton Wanderers ve Como da cocugu istermis.
![]()
Joeri Heerkens - Spelersprofiel 26/27
Joeri Heerkens, 20, uit Nederland ➤ AFC Ajax, sinds 2025 ➤ Keeper ➤ Marktwaarde: 1,00 mln. € ➤ * 8 mei 2006 in Broumov, Tsjechiëwww.transfermarkt.nl