- 16 Haziran 2010
- 203.588
- 155.585
- 6.838
PSV, AZ Alkmaar'da oynayan Ruben van Bommel icin 15 milyon euroluk teklifte bulundu.
AZ 20 milyon euro istiyor.
AZ 20 milyon euro istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Petrovic oynamayan bir kaleci mi dedin? Gecen sezon Strasbourg'da full oynadi cunku.Yönetim bu çocuğu alıp gelse,taraftarlardan yorum :Bu daha çocuk ,çöp yönetim istifa.İşte biz bu yüzden adam olamıyoruz Alper.
Matevz Widovsek paylaştım kaç kez , sen bile yorumunu esirgedin .Sende Petroviç peşinde koşuyorsun .Oynamayan kaleci 25 M bize o yakışır)))
Bırak alsınlarda 30 puan fark biraz gerilesin rica ediyorum. o ne yaa tadı tuzu kalmadı Jokey Kulübünün.orkun yanına en az 5 topçu daha gerekli ama.Bjk orkunu harbiden aliyor
Bu çocuğu şuan al koy kaleye delik deşik olur bizim yarışmacı ortamdaki baskıdan dolayı. O yüzden böyle ucuz scout transferlerini yedeğe yapmak lazım önce. Takıma alışıp pişmesi için en az 1 sezon gerek. İlk 11' mizde üst seviye takımlardan ve liglerden gelişimini tamamlamış oyuncuları oynatmak zorundayız.Yönetim bu çocuğu alıp gelse,taraftarlardan yorum :Bu daha çocuk ,çöp yönetim istifa.İşte biz bu yüzden adam olamıyoruz Alper.
Matevz Widovsek paylaştım kaç kez , sen bile yorumunu esirgedin .Sende Petroviç peşinde koşuyorsun .Oynamayan kaleci 25 M bize o yakışır)))
Bjk orkunu harbiden aliyor
1 sene kiralık toplam maliyeti 15 mio bayılırlarsa alırlar yada bonservis 35 40 verirlerse alırlar başka türlü imkansız bi transferöyle birşey yok
bjkli muhabirler orkun şöyle bjkli böyle tjkli diye gs ve fb taraftarının orkundan uzsk durmasını sağlamaya çalışıyorlar
trye gelirse
ya biz alırız ki hakanı alacakları için pek sanmıyorum
yada fb daha yüksek ihtimal
ama trye gitme olasılığı %10 bile değil
havada karada kaparlar orkunu avrupada
Ben de ayni sekildeyim ama sanki yonetimin kafasina cok yatacak o dusunceBen ona sifir ihtimal veriyorum, Gunay'i severim ama onunla as kaleci plani olarak yeni sezona girecegimizi hic sanmiyorum.
O getireceğin oyuncunun yememe garantisi var mı?Bu çocuğu şuan al koy kaleye delik deşik olur bizim yarışmacı ortamdaki baskıdan dolayı. O yüzden böyle ucuz scout transferlerini yedeğe yapmak lazım önce. Takıma alışıp pişmesi için en az 1 sezon gerek. İlk 11' mizde üst seviye takımlardan ve liglerden gelişimini tamamlamış oyuncuları oynatmak zorundayız.
Lucumi’yi alsak Davinson-Lucumi tandemi de ilk 10’a girerOsi güncel olarak en iyi 5 forvetten biri diyebilir miyiz net olarak?
Heh o oyuncu GS forması giyecek ve bonservisli oyuncumuz olacak.
Sane, Sane ne olacak, aktif en iyi 5 kanattan biri değil mi?
Heh o da GS forması giyiyor.