Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV, AZ Alkmaar'da oynayan Ruben van Bommel icin 15 milyon euroluk teklifte bulundu.

AZ 20 milyon euro istiyor.

Yönetim bu çocuğu alıp gelse,taraftarlardan yorum :Bu daha çocuk ,çöp yönetim istifa.İşte biz bu yüzden adam olamıyoruz Alper.
Matevz Widovsek paylaştım kaç kez , sen bile yorumunu esirgedin .Sende Petroviç peşinde koşuyorsun .Oynamayan kaleci 25 M bize o yakışır:))))
Petrovic oynamayan bir kaleci mi dedin? Gecen sezon Strasbourg'da full oynadi cunku.

As kaleci isine gelirsek Bora, senin o dedigin bize uymaz. Bizim kaleye mac tecrubesi az olan ve 5 buyuk ligde oynamayan bir kaleci getirirsen tabi ki taraftar tepki verir. Bunu sende bilmen lazim. Burasi buyuk takim ve surekli basari kovalayan bir takimda taraftar baskisi da varken oraya toy kaleci koymanin hic bir mantigi yok. Bunu yaparsan kaleci isini cok hafife almis olursun.

Alabilirsin genc ve acemi kaleci, ama kiralik gonderirsin mesela. Avrupali buyuk takimlarda bu sekilde dusunuyor ki kimse acemi kaleci almiyor as kaleci olarak.

Yönetim bu çocuğu alıp gelse,taraftarlardan yorum :Bu daha çocuk ,çöp yönetim istifa.İşte biz bu yüzden adam olamıyoruz Alper.
Matevz Widovsek paylaştım kaç kez , sen bile yorumunu esirgedin .Sende Petroviç peşinde koşuyorsun .Oynamayan kaleci 25 M bize o yakışır:))))
Bu çocuğu şuan al koy kaleye delik deşik olur bizim yarışmacı ortamdaki baskıdan dolayı. O yüzden böyle ucuz scout transferlerini yedeğe yapmak lazım önce. Takıma alışıp pişmesi için en az 1 sezon gerek. İlk 11' mizde üst seviye takımlardan ve liglerden gelişimini tamamlamış oyuncuları oynatmak zorundayız.

Bjk orkunu harbiden aliyor

öyle birşey yok

bjkli muhabirler orkun şöyle bjkli böyle tjkli diye gs ve fb taraftarının orkundan uzsk durmasını sağlamaya çalışıyorlar

trye gelirse
ya biz alırız ki hakanı alacakları için pek sanmıyorum

yada fb daha yüksek ihtimal

ama trye gitme olasılığı %10 bile değil

havada karada kaparlar orkunu avrupada

öyle birşey yok

bjkli muhabirler orkun şöyle bjkli böyle tjkli diye gs ve fb taraftarının orkundan uzsk durmasını sağlamaya çalışıyorlar

trye gelirse
ya biz alırız ki hakanı alacakları için pek sanmıyorum

yada fb daha yüksek ihtimal

ama trye gitme olasılığı %10 bile değil

havada karada kaparlar orkunu avrupada
1 sene kiralık toplam maliyeti 15 mio bayılırlarsa alırlar yada bonservis 35 40 verirlerse alırlar başka türlü imkansız bi transfer

Kaleci mi açıklıyoruz?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu çocuğu şuan al koy kaleye delik deşik olur bizim yarışmacı ortamdaki baskıdan dolayı. O yüzden böyle ucuz scout transferlerini yedeğe yapmak lazım önce. Takıma alışıp pişmesi için en az 1 sezon gerek. İlk 11' mizde üst seviye takımlardan ve liglerden gelişimini tamamlamış oyuncuları oynatmak zorundayız.
O getireceğin oyuncunun yememe garantisi var mı?:)Kaleci her türlü yiyiyor ki.
Yılların tecrübesi Muslera bu sene Avrupa başlangıcında beşiklerden yedi.Yeni yetme bir kaleci yese vay haline .Bu iş çok riskli iş.Kalecinin taraftarla inanılmaz bağ kurması gerekiyor.Yoksa yaptığı her hareket batar ise uzun süreli sürmez asla.
Tüm ismi geçen kaleciler tonla gol yemişler baktığında.Kriter okadar çokki,savunma ile anlaşabilmesi,taraftarla bağ kurması,oyun kurabilmesi vs vs vs.

Ulan su parteyi cok istiyordum herif 5 tecavuz sucundan yargilaniyor. Herifin futbol hayati bitti

Osi güncel olarak en iyi 5 forvetten biri diyebilir miyiz net olarak?

Heh o oyuncu GS forması giyecek ve bonservisli oyuncumuz olacak.

Sane, Sane ne olacak, aktif en iyi 5 kanattan biri değil mi?

Heh o da GS forması giyiyor.
Lucumi’yi alsak Davinson-Lucumi tandemi de ilk 10’a girer

Bu sercan dikme'yi harbiden gelde biz orkun'u istemişizde ailesi hayır demiş hadi ordan şuan biz orkun'u napacağız zaten istesek hakan'ı alırız o küçük beyinleriyle çalım havası yaratmaya çalışıyolar ayrıca sara bence orkun'dan daha yetenekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt