Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli'nin 75 diye direteceğini sanmam, asıl pazarlık taksit, bonus gibi maddelerde ödeme şeklinin değiştirilmesi olur toplam miktardan ziyade. Bu da bizi 75 vermekten daha çok zorlar şayet gerçekten 60 verdiysek.

Chelsea, Djordje Petrovic’in bonservis bedelini 25 M€ olarak belirledi. Bu miktar, Strasbourg’un bir kaleci için ödeyemeyeceği kadar yüksek.

Bu nedenle, finansal açıdan daha güçlü olan Sunderland veya Bournemouth’a transfer olması muhtemel görünüyor. (@lequipe)

tarih yalan söylemez. Maaşı bile dedik zamanında :D

menajer sadece bize çalışmıyor sanırım fenere getirmeye uğraşacak bundan sonra

Ekran görüntüsü 2025-07-08 091707.webp

Napoli bin yonetimimizi iyi ağırlaması lazım mümkünse bjk gibi ıvır zıvır adam kovalayan yönetimleri hiç kapıdan içeri bile almamalari lazım 60 kusur para veriyoruz.

helal olsun tier1 diyelim :)

asıl bombayı söyliym sana , gözü karartmışız Van Dijk uzatmasaymış stoper de ana hedefmiş mayıs ayındayken
van Dijk iyi oyuncu ama yaslandi artik, sahsen istemezdim zaten kesin cok maas isterdi bizden oyle bir durumda.

Ajax , Sparta Prag'dan Hollandali kaleci bulmus ve 2 milyon euroya satin almaya calisiyor suan.

Wolverhampton Wanderers ve Como da cocugu istermis.

Ajax , Sparta Prag'dan Hollandali kaleci bulmus ve 2 milyon euroya satin almaya calisiyor suan.

Wolverhampton Wanderers ve Como da cocugu istermis.

Yönetim bu çocuğu alıp gelse,taraftarlardan yorum :Bu daha çocuk ,çöp yönetim istifa.İşte biz bu yüzden adam olamıyoruz Alper.
Matevz Widovsek paylaştım kaç kez , sen bile yorumunu esirgedin .Sende Petroviç peşinde koşuyorsun .Oynamayan kaleci 25 M bize o yakışır:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt