- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Alacağın adamlara bağlıİsimize yariyor mu @Murat Saylak
Demir ve Jelert yaramaz adamlardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alacağın adamlara bağlıİsimize yariyor mu @Murat Saylak
Osimhen transferi resmileştikten sonra kulüp sıklıkla bu beyanda çağrı yapmalı.
Değişen bir şey yok, yine 2 yıllık sözleşme var ellerinde ve daha fazla takibi var. Burada belirleyici olan Osimhen'in tavrı ama benim anladığım kadarıyla biz bu transferi birkaç gün içinde zaten bitireceğiz. Öyle çıkış maddesi şu bu diye gidip de ne reaksiyon vereceğini bilmediğin bir başkan varken hissiyatla milyonluk iş yapamazlar. 100 küsür çıkış maddesi varken de 75 civarına anlaşmıştı geçen sene, bu sene de değişen bir şey olmayacaktır. Zaten üstünde çok da kafa yorulacak bir mevzu değil şu saatten sonra. Bir şekilde anlaşma sağlanırOlsun şimdi farklı bence
Aynen ben cuma biter diyorum bu işDeğişen bir şey yok, yine 2 yıllık sözleşme var ellerinde ve daha fazla takibi var. Burada belirleyici olan Osimhen'in tavrı ama benim anladığım kadarıyla biz bu transferi birkaç gün içinde zaten bitireceğiz. Öyle çıkış maddesi şu bu diye gidip de ne reaksiyon vereceğini bilmediğin bir başkan varken hissiyatla milyonluk iş yapamazlar. 100 küsür çıkış maddesi varken de 75 civarına anlaşmıştı geçen sene, bu sene de değişen bir şey olmayacaktır. Zaten üstünde çok da kafa yorulacak bir mevzu değil şu saatten sonra. Bir şekilde anlaşma sağlanır
İnşallah. Benim de hissiyatım bu hafta içi bitmesi yönündeAynen ben cuma biter diyorum bu iş
65e çıkarız onlar da 70e inerİnşallah. Benim de hissiyatım bu hafta içi bitmesi yönünde
Sonunda istedigi maasi almis Roma'dan1 ay onceki haber:
Svilar, senelik 4 milyon euro istiyor.
[@DiMarzio]