Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen transferi resmileştikten sonra kulüp sıklıkla bu beyanda çağrı yapmalı.

Transfer gerçekleştiği zaman bizde forum olarak gerekeni yapmalıyız. Bu tarz bir çağrı yapıp GSstore alışverişlerinizi paylaşmanızı istiyorum

Bir kapı daha kapandı

Go Away Do Not Want GIF

Kuralın 2002’ye esnetelimesiyle E.Millot transferi ciddi fırsata dönüştü. Para varsa direkt alırım

Osimhen formasi almistim gecen sezon, tapusunu alirsak herhalde yine alirim destek amacli bir forma. Umarim 45 numaradan devam eder ayrica.

Ferdi beğendiğim bir oyuncu ama bizim oyunumuza uygun değil malesef, bize fizik gücü sağlam olan, sert bir sağ bek lazım

Slviar hayaldi zaten

Somer ya da ter stegen dogru olan

Chelsea kiralamaya yanasıyorsa sagbek john achempong ve petrovici versin

Olsun şimdi farklı bence
Değişen bir şey yok, yine 2 yıllık sözleşme var ellerinde ve daha fazla takibi var. Burada belirleyici olan Osimhen'in tavrı ama benim anladığım kadarıyla biz bu transferi birkaç gün içinde zaten bitireceğiz. Öyle çıkış maddesi şu bu diye gidip de ne reaksiyon vereceğini bilmediğin bir başkan varken hissiyatla milyonluk iş yapamazlar. 100 küsür çıkış maddesi varken de 75 civarına anlaşmıştı geçen sene, bu sene de değişen bir şey olmayacaktır. Zaten üstünde çok da kafa yorulacak bir mevzu değil şu saatten sonra. Bir şekilde anlaşma sağlanır

Değişen bir şey yok, yine 2 yıllık sözleşme var ellerinde ve daha fazla takibi var. Burada belirleyici olan Osimhen'in tavrı ama benim anladığım kadarıyla biz bu transferi birkaç gün içinde zaten bitireceğiz. Öyle çıkış maddesi şu bu diye gidip de ne reaksiyon vereceğini bilmediğin bir başkan varken hissiyatla milyonluk iş yapamazlar. 100 küsür çıkış maddesi varken de 75 civarına anlaşmıştı geçen sene, bu sene de değişen bir şey olmayacaktır. Zaten üstünde çok da kafa yorulacak bir mevzu değil şu saatten sonra. Bir şekilde anlaşma sağlanır
Aynen ben cuma biter diyorum bu iş

Kaleci için yüksek bons verilmemeli.

Tecrübeli ve ayağı iyi biri olmalı

Sommer ya da Ter Stegen dışında ben göremiyorum bu tarz isim.

İkisinden birini alıp Osimhen sonrası stoper ve beke odaklanmalıyız.

Bonsu düşük kaleci sayesinde Lucumi gelecekse o çok iyi olur mesela.

Sommer
Mukiele (kiralık)
Sanchez
Lucumi
Eren
Torreira
Lemina
Sane
Barış
Yunus (Sara)
Osimhen

11 bu şekilde olur.

2002'nin kontenjana tabi olması sonrası bence Tzolakis için tüm şartlar zorlanacaktır.

Alternatif kaleci adayları oluştu:

Senne Lammens (Antwerp)
Filip Jorgensen (Chelsea)

bu iki kaleciyi adımız geçtiği için yazıyorum.

Kontenjanı sağ bek ve kalecide kullanırsak ciddi anlamda öne çıkarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt