Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mayıs ayında Galatasaray ve Napoli anlaşmayı sağladı kolpasını sıkan samiyenhaber nerede ?

Osimhenin 75m cikis maddesi ayin 15in de kalkiyormus, ne kadar dogru bilmiyorum tm de yazanlar oldu

Osimhen bize „alin beni, baska yere gitmeyecem“ dediyse bizimkiler bu rakamin altinda bitirmek isteyecek ve 15ine kadar beklemeye gececek gibi

Napoli baskani, cikis madde oldugu sürece 75m asagi vermez, manyak herif 1 kurus inmez

Napoli ile hazırlık maçı yapalım bütün gelirleri onlara verelim ;)

(Girdiğimiz triplere bak anasını satayım)

Osimhenin 75m cikis maddesi ayin 15in de kalkiyormus, ne kadar dogru bilmiyorum tm de yazanlar oldu

Osimhen bize „alin beni, baska yere gitmeyecem“ dediyse bizimkiler bu rakamin altinda bitirmek isteyecek ve 15ine kadar beklemeye gececek gibi

Napoli baskani, cikis madde oldugu sürece 75m asagi vermez, manyak herif 1 kurus inmez
O madde dogru ama ayin 15'inden sonra bu defa 75'ten fazla para da isteyebilirler. O riski almamak icin bir hafta muddetimiz var.

nasıl satıcaz diye zırlıyorlar şimdi de seskom. Büyük takım olmanın bayernsaray los galaktikos olmanın ne olduğunu bilmiyorlar. Biz artık avrupa deviyiz 70 m sıkıyorsan bir topçuya avrupa devisin demektir kaça satarızı matarızını boşvereceksin. Erden Timur'un zamanında koyduğu vizyonun prime noktalarına erişiyoruz yavaştan.
Bunu diyenlerin akli gedsonda ve rashicada

Tottinin varisi olan adamı da 5-10a elden çıkarak diyen aynı fakir fukara akli

Birinin de o devre arası irfancan gelse şampiyonduk dediğini duydun mu duyamazsın. çünkü ufukları açık degil

Bu Rio Ferdinand'ın ardı niye bize yanık. N'aptık biz bu herife?

Çıkış maddesi bittikten sonra altına vermeyi kabul edeceklerine bizi inandıran tam olarak ne ki? Zaten çıkış maddesini +1 opsiyon karşılığı Napoli ile anlaşıp 75'e çektiren Osimhen'di, bu süreci olabildiğince kısa sürede bitirmeniz gerekiyor bence.

Bu Araplar 15’i sonrası 80-90 teklif eder. Napoli de oraya satmaya çalışır

O yüzden 75’i de bir şekilde vermeliyiz.

75i suan biz ve al hilalden baska verecek yok zaten,

Ayin 15inden sonra 75ten fazlasini niye istesinler?hangi mantiga sigar?kim verir o kadar parayı ve yıllığı? Daha makul olun konuşurken yav

Napolinin zaten acil paraya ihtiyacı var

Bu Rio Ferdinand'ın ardı niye bize yanık. N'aptık biz bu herife?
Adam bir şey dememiş ki, ManU kafasız mısınız orada İngiltere için uygun fiyata Osimhen varken Galatasaray'a kaptırıyorsunuz diye kendi kulübüne saydırmış. Maaşları falan bilmediği için bonservis üzerinden giydirmiş işte ManU'ya.

Osimhen'e bitti gözüyle bakarsak:

Kaleci - must - temmuz sonuna kadar,

Sol stoper ve sağ bek - nice to have - transfer döneminin sonuna kadar.

Bu senaryoya aşırı ok'um.
Screenshot Capture - 2025-07-08 - 11-22-16.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt