Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.544
- 8.016
- 1.428
202222222
İş bilmezlik olduğu buradan belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
202222222
Günaydin Moonhill’imGünaydın gönül dostları![]()
Nabersin amcaoğluGünaydın gönül dostları![]()
O madde dogru ama ayin 15'inden sonra bu defa 75'ten fazla para da isteyebilirler. O riski almamak icin bir hafta muddetimiz var.Osimhenin 75m cikis maddesi ayin 15in de kalkiyormus, ne kadar dogru bilmiyorum tm de yazanlar oldu
Osimhen bize „alin beni, baska yere gitmeyecem“ dediyse bizimkiler bu rakamin altinda bitirmek isteyecek ve 15ine kadar beklemeye gececek gibi
Napoli baskani, cikis madde oldugu sürece 75m asagi vermez, manyak herif 1 kurus inmez
Bunu diyenlerin akli gedsonda ve rashicadanasıl satıcaz diye zırlıyorlar şimdi de seskom. Büyük takım olmanın bayernsaray los galaktikos olmanın ne olduğunu bilmiyorlar. Biz artık avrupa deviyiz 70 m sıkıyorsan bir topçuya avrupa devisin demektir kaça satarızı matarızını boşvereceksin. Erden Timur'un zamanında koyduğu vizyonun prime noktalarına erişiyoruz yavaştan.
Çok güçlüyüm amcaoğluNabersin amcaoğlu
Çıkış maddesi bittikten sonra altına vermeyi kabul edeceklerine bizi inandıran tam olarak ne ki? Zaten çıkış maddesini +1 opsiyon karşılığı Napoli ile anlaşıp 75'e çektiren Osimhen'di, bu süreci olabildiğince kısa sürede bitirmeniz gerekiyor bence.Osimhenin 75m cikis maddesi ayin 15in de kalkiyormus, ne kadar dogru bilmiyorum tm de yazanlar oldu
Osimhen bize „alin beni, baska yere gitmeyecem“ dediyse bizimkiler bu rakamin altinda bitirmek isteyecek ve 15ine kadar beklemeye gececek gibi
Napoli baskani, cikis madde oldugu sürece 75m asagi vermez, manyak herif 1 kurus inmez
Ne diyo rioBu Rio Ferdinand'ın ardı niye bize yanık. N'aptık biz bu herife?
Adam bir şey dememiş ki, ManU kafasız mısınız orada İngiltere için uygun fiyata Osimhen varken Galatasaray'a kaptırıyorsunuz diye kendi kulübüne saydırmış. Maaşları falan bilmediği için bonservis üzerinden giydirmiş işte ManU'ya.Bu Rio Ferdinand'ın ardı niye bize yanık. N'aptık biz bu herife?
Osimhen'e bitti gözüyle bakarsak:
Kaleci - must - temmuz sonuna kadar,
Sol stoper ve sağ bek - nice to have - transfer döneminin sonuna kadar.
Bu senaryoya aşırı ok'um.
Okan hocalarından farkı yok gibiforumun yarısının yükseleni bjk herhalde
o kadar anlamsız bir övgü var ki muhtemelen liderden 20 puan geride 3. olacak takım için