Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.517
- 58.789
- 3.383
Formunu nerden anladılar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tzolakis'te 2002'liOyle ahim sahim bir kaleci degil bana kalirsa.
Jkli olduğunu söylüyor fakat Gs sorusuna oynamam demiyor önce Jk haber yollarım istemezler ise giderim diyor eski röportajdaYok orkun hep öyleydi kac senedir haberleri cikiyor öyle bjkliyim böyleyim diye
Katılıyorum .Doğrusun ama şunu unutma ki Muslera da geldiğinde çok top seviye bir kaleci değildi.Tecrübesiz bir genç oyuncu ile üst düzeyde kendini kanıtlamış gelişimini tamamlamış bir oyuncunun riskinin aynı olmadığını biliyoruz sonuçta. O zaman biz niye osimhen'e 75 milyon veriyoruz ki gidip 5 milyona genç scout transferi bir afrikalı bulup koyalım forvete
O daha iyi zaten, ama adamlar satmiyor maalesef.Tzolakis'te 2002'li
şu halde fbden iyi kadro-----------Mert------------------
X---Paulista----------X----Jurasek
----------X------Orkun-----------
Rashica-------Rafa------------X
--------------Abraham----------
Boşlukları doldurabilirlerse şampiyonluk yarışında olurlar
Sommer bence çok iyi kaleciOsimhen bitirilirse sommer gs ye hayırlı olsun derim.
İllaki çok top olsun demiyoruz zaten.İtalya liginde lazio kalecisiydi. Üst düzeyde tecrübesi vardı ve gelişimini tamamlamış ideal bir yaştaydı.Katılıyorum .Doğrusun ama şunu unutma ki Muslera da geldiğinde çok top seviye bir kaleci değildi.
Dursun teklif arttırmak için kolundaki rolex'i satiyor bu 50 milyon pound bedava diyor