Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.701
- 66.790
- 5.003
Portekiz medyası türkiye'ye dönmeyi çok istediğini yalanlıyormuş. Bizim medya kolpalıyor mu acabaOrkun'u Italyan kulupler kacirmaz. BJK'ya gidecek kadar aptal oldugunu dusunmuyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portekiz medyası türkiye'ye dönmeyi çok istediğini yalanlıyormuş. Bizim medya kolpalıyor mu acabaOrkun'u Italyan kulupler kacirmaz. BJK'ya gidecek kadar aptal oldugunu dusunmuyorum.
Bence Besiktaslilar kendi kendine bir hayalin pesinde kosuyorlar, belki ileride gelir ama henuz 24 yasinda gelecegine ihtimal bile vermiyorum.Portekiz medyası türkiye'ye dönmeyi çok istediğini yalanlıyormuş. Bizim medya kolpalıyor mu acaba
alan alıyor işte.Biz de Hakan'a 12 falan teklif etsek mecbur verecekler işin sonunda seve seveOrkun'u Italyan kulupler kacirmaz. BJK'ya gidecek kadar aptal oldugunu dusunmuyorum.
Kendisi gelmek istese bile 25 milyona alıp 40 milyon gelir bekledikleri adamı tinerciler benfica'dan hangi para ile alıyor.Avrupa'da alacağı parayı Beşiktaş veriyorsa gelebilir. Adam her yerde gönül verdiğini söylüyor.
Benfica en kotu 30 milyon euro istermis, Besiktas neyle alacakmis? Stadi falan mi satiyorlar?alan alıyor işte.Biz de Hakan'a 12 falan teklif etsek mecbur verecekler işin sonunda seve seve
Orası Beşiktaş'ın sorunu, Ali Koç sponsor olur.Kendisi gelmek istese bile 25 milyona alıp 40 milyon gelir bekledikleri adamı tinerciler benfica'dan hangi para ile alıyor.
Bir sürü transfere ihtiyaçları varken orkun'a 40 milyon verecek kadar maldırlar umarımOrası Beşiktaş'ın sorunu, Ali Koç sponsor olur.
Cuma namazindan sonra.Hadi Osi'yi açıklayın artık nerede kaldı.
işin sonunda fayda alamayacak duruma gelince el mecbur kiralık verecekler zaten.Tıpkı bizim Hakan'da yapmamız gerektiği gibi yapıyorlar.Oyuncu herkesi reddediyorsa ne yapacaklar piyasası düşmesin diye verecekler 1 senelikBenfica en kotu 30 milyon euro istermis, Besiktas neyle alacakmis? Stadi falan mi satiyorlar?
Bence Roma, Milan gibi kulupler alir onu onlar icin utopik bir meblag degil cunku. Hatta Inter bile Hakan'in yerine alabilir.işin sonunda fayda alamayacak duruma gelince el mecbur kiralık verecekler zaten.Tıpkı bizim Hakan'da yapmamız gerektiği gibi yapıyorlar.Oyuncu herkesi reddediyorsa ne yapacaklar piyasası düşmesin diye verecekler 1 senelik
Oyuncuya bağlı işte denildiği gibi bjkyi istiyorsa işin sonu oraya gelecek ama Roma falan filan olursa ona da okeyse o zaman olmaz tabiiBence Roma, Milan gibi kulupler alir onu onlar icin utopik bir meblag degil cunku. Hatta Inter bile Hakan'in yerine alabilir.
Kariyerinin başında üst düzey takımlar isterken bjk'ye gelecek adamda kafa yoktur ve bi halt olmaz demektir zaten. 30 yaşından sonra gelse anlaşılır birazOyuncuya bağlı işte denildiği gibi bjkyi istiyorsa işin sonu oraya gelecek ama Roma falan filan olursa ona da okeyse o zaman olmaz tabii