Oguz Can
Tecrübeli Üye
- 14 Nisan 2024
- 5.013
- 2.918
- 1.023
bu orkun avel mi yaw bjkye gelmek istemek ne demek
bruno lagez'e yaptigi son derece gereksiz cikisi gördükten sonra sorunun cevabi evet olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu orkun avel mi yaw bjkye gelmek istemek ne demek
gel sırma saçlım
Onu zaten gondereceklerdi bunu göndermek zorunda degillerki oynattiklari önemli bir oyunculariBenfica nın sağı solu belli olmaz. Gittiler gedson da 50 50 anlaşma yaptılar falan. Ben çözemiyorum Benfica yı…
Yani gucte kaybedecekler sonunda haklisinOnu zaten gondereceklerdi bunu göndermek zorunda degillerki oynattiklari önemli bir oyunculari
Sen genelde ümitli biri değildin zaten renktaşDaha önce de defalarca dediğim gibi Osimhen kabul etse dahi bizimkiler Napoli ile anlaşamazlar. Osi'nin kabul ettiği de muamada en azından en yakın kaynak okey verdi diyor ama ben hala hiç ümitli değilim.
Fener 1 kiralık oyuncuya 1 sene için 25-30 veriyor onlar batmıyor da biz mi batıyoruz. Sanane Galatasaray'ın gelirlerinden sponsorlarından.
Kerem'i Benfica'da karşıladığı video'da anlamıştım, saf bi adam.bu orkun avel mi yaw bjkye gelmek istemek ne demek
Birde Gedsonu isteyen yok gibi bir seydi talibi yoktu orkunun ise bir cok talibi var. Tjk ya niye kiralik falan versinler baya tjk de adalanin akrabasi falan olmasi gerekiyor. Bu manyaklik için ki o bile absürt. @Kerem UygunYani gucte kaybedecekler sonunda haklisin