Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüm transferleri öğrendiğimiz avrupa basınında bejeke ile ilgili tek bir haber var o da cajustenin bejekeyi iplemediğini yazmışlar ama buna rağmen bazı renktaşlarımız ertan denen kolpacının haberlerine inanıp fakirlerin orkunu alacağını konuşuyor çok kötü bir durum bu

Umarim Kavukcu isi bitirmeyi bilir.

Yani Gardi zaten calisiyor adamin isi bu, ama aklima Doue ve Zalewski transferleri geliyor.

Gardi iki oyuncu icin kulupleriyle pazarliklar yaptiktan sonra protokol bile imzalanmisti, ama sonra malum Cenk ve Hatip oraya gidince oyunculari ikna edemeden eli bos donmuslerdi.

Bu defa Osimhen tarafi tamam o konuda problem olmayacaktir, iste artik Napoli ile odeme kosullarinda anlasmak gerekiyor.

simitçi kahveci gazozcu :)

Gala’nın planının ardındaki strateji uzmanı, başkan yardımcısı Abdullah Kavukcu. Kendisi, Türkiye’nin en büyük ve en başarılı restoran zincirlerinden biri olan “Simit Sarayı”nın (fırın ve kafe zinciri) sahibi.Kavukcu, sadece bir yıldır kulüpte olmasına rağmen, milyarlık serveti ve ikna kabiliyetiyle Morata, Osimhen ve Sané’nin Galatasaray’a transferinde kilit rol oynadı. Şimdi ise kulübü Avrupa sahnesinde yeniden büyük yapmak istiyor. Daha büyük hedefler amaçlıyor." [BILD]

Olum bu tjk orkunu nasıl alıyor ya bu gerçek mi harbiden?
Satın alabileceklerini sanmıyorum. En fazla kiralık olarak gönderebilirler. O da Orkun ile teknik direktörü arasındaki sorundan ötürü. Bu sene de Benfica şampiyon olamazsa muhtemelen teknik direktörü kovacaklar. Öyle bir senaryoda yeni teknik direktör ile Orkun u tekrar takıma dahil etmek istiyor olabilirler ve bu yüzden PL ye falan satmak istemiyor olabilirler.

Tamamen mantık yürütüyorum, herhangi bir duyumum vs yok. Ama Beşiktaş Orkun u bonservis parasını verip alabilirse bayağı şaşırırım

Net bir soru sorayım o zaman renktaşlar

Günümüz şartlarında

Orkun mu

Hakan mı

İlkay mı

Tercihiniz ne olurdu

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orkun. Tepe tepe kullanırsın, değerini de korur. Öncelikli eksik olan yeri de doldurur. Dinamik, istediğinde önde basabilen bir takımın olur.

Yani Gardi zaten calisiyor adamin isi bu, ama aklima Doue ve Zalewski transferleri geliyor.

Gardi iki oyuncu icin kulupleriyle pazarliklar yaptiktan sonra protokol bile imzalanmisti, ama sonra malum Cenk ve Hatip oraya gidince oyunculari ikna edemeden eli bos donmuslerdi.

Bu defa Osimhen tarafi tamam o konuda problem olmayacaktir, iste artik Napoli ile odeme kosullarinda anlasmak gerekiyor.
Bu sefer Dursun haricinde kimse bozamaz

Gardi zaten oncelikle gorusmeleri bir noktaya kadar getiriyor, sonra isi bitirmek icin yoneticileri yanina cagriyor. Buyuk ihtimal prensip anlasmasina varmistir, Kavukcu'yu da isi bitirmek icin gel buraya demistir.
Bir noktaya belki gelmiştir ama prensip anlaşması falan pek sanmıyorum. Ödeme planı önemli belli ki bu gün yönetim kurulu toplantısı vardı orada da konuşulmuş bir karar alınmıştır. Ona göre iş hızlansın yüz yüze görüşmede diye gidiyordur. Bir anlaşma olsa çıkardı kokusu.

Kavukçu,Hatipoğlu gibi değil. Bir iş adamı olarak nerden nereye geldiği de göstergesi. Hatip muamelesi görmesi haksızlık gibi. İnsani ilişkileri de gayet iyi. Gardi,Buruk Hoca,Başkan veya oyuncular da görüyoruz ikili ilişkilerilerinde.

Aksi bi durumda kavukcunun bizim tesislere geri dönmesine gerek yok hatta kendisiyle tüm yönetimi de götürsün italya ya yani şu noktadan iş batırılırsa.

kavukcuya bak bilde haber yaptırmış herhalde

Gala’nın planının ardındaki strateji uzmanı, başkan yardımcısı Abdullah Kavukcu. Kendisi, Türkiye’nin en büyük ve en başarılı restoran zincirlerinden biri olan “Simit Sarayı”nın (fırın ve kafe zinciri) sahibi.

:asd:

Bir noktaya belki gelmiştir ama prensip anlaşması falan pek sanmıyorum. Ödeme planı önemli belli ki bu gün yönetim kurulu toplantısı vardı orada da konuşulmuş bir karar alınmıştır. Ona göre iş hızlansın yüz yüze görüşmede diye gidiyordur. Bir anlaşma olsa çıkardı kokusu.
Bence bonservis konusunda iki taraf birbirine yakin olmazsa Gardi gidip bosuna Kavukcu'yu cagirmaz. Diger transferlerde de ayni sekilde calisiyorlardi.

Salliyorum 65+5 milyona Napoli okey diyor, geri kalan detaylari siz halledin demis olabilir. Buradan sonra zaten odeme kosullarini, ne kadari pesin ne kadar taksit gibi seyler konusunda anlasma saglanmasi gerekiyor. Onun gorusmesini Gardi yapmaz cunku.

Bence bonservis konusunda iki taraf birbirine yakin olmazsa Gardi gidip bosuna Kavukcu'yu cagirmaz. Diger transferlerde de ayni sekilde calisiyorlardi.

Salliyorum 65+5 milyona Napoli okey diyor, geri kalan detaylari siz halledin demis olabilir. Buradan sonra zaten odeme kosullarini, ne kadari pesin ne kadar taksit gibi seyler konusunda anlasma saglanmasi gerekiyor. Onun gorusmesini Gardi yapmaz cunku.
Fabrizio paradan çok ödeme planı sorunu var dedi ona ayar çekersek 60'ı da kabul ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt