Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.506
- 58.772
- 3.383
Aklıma portonun tellesi bi yere satması ve payımızın gelmesi için hatim indirdiğimiz günler geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E bize niye aksettiriyorsun karamsar bakisini? Onu anlayamadimÖyleyimdir en kötüsüne hazırlarım kendimi olumlu olursa daha bir keyifli oluyor ama bu iş cidden zor. İyimser yerden bile baksam olumlu bitmesine %20 ihtimal veriyorum.
Yine 12'den vurmuşum.
Ekli dosyayı görüntüle 293715
Satın alabileceklerini sanmıyorum. En fazla kiralık olarak gönderebilirler. O da Orkun ile teknik direktörü arasındaki sorundan ötürü. Bu sene de Benfica şampiyon olamazsa muhtemelen teknik direktörü kovacaklar. Öyle bir senaryoda yeni teknik direktör ile Orkun u tekrar takıma dahil etmek istiyor olabilirler ve bu yüzden PL ye falan satmak istemiyor olabilirler.Olum bu tjk orkunu nasıl alıyor ya bu gerçek mi harbiden?
Orkun. Tepe tepe kullanırsın, değerini de korur. Öncelikli eksik olan yeri de doldurur. Dinamik, istediğinde önde basabilen bir takımın olur.Net bir soru sorayım o zaman renktaşlar
Günümüz şartlarında
Orkun mu
Hakan mı
İlkay mı
Tercihiniz ne olurdu
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sefer Dursun haricinde kimse bozamazUmarim Kavukcu isi bitirmeyi bilir.
Yani Gardi zaten calisiyor adamin isi bu, ama aklima Doue ve Zalewski transferleri geliyor.
Gardi iki oyuncu icin kulupleriyle pazarliklar yaptiktan sonra protokol bile imzalanmisti, ama sonra malum Cenk ve Hatip oraya gidince oyunculari ikna edemeden eli bos donmuslerdi.
Bu defa Osimhen tarafi tamam o konuda problem olmayacaktir, iste artik Napoli ile odeme kosullarinda anlasmak gerekiyor.
Bir noktaya belki gelmiştir ama prensip anlaşması falan pek sanmıyorum. Ödeme planı önemli belli ki bu gün yönetim kurulu toplantısı vardı orada da konuşulmuş bir karar alınmıştır. Ona göre iş hızlansın yüz yüze görüşmede diye gidiyordur. Bir anlaşma olsa çıkardı kokusu.Gardi zaten oncelikle gorusmeleri bir noktaya kadar getiriyor, sonra isi bitirmek icin yoneticileri yanina cagriyor. Buyuk ihtimal prensip anlasmasina varmistir, Kavukcu'yu da isi bitirmek icin gel buraya demistir.
Aksi bi durumda kavukcunun bizim tesislere geri dönmesine gerek yok hatta kendisiyle tüm yönetimi de götürsün italya ya yani şu noktadan iş batırılırsa.Umarim Kavukcu isi bitirmeyi bilir.
Yani Gardi zaten calisiyor adamin isi bu, ama aklima Doue ve Zalewski transferleri geliyor.
Gardi iki oyuncu icin kulupleriyle pazarliklar yaptiktan sonra protokol bile imzalanmisti, ama sonra malum Cenk ve Hatip oraya gidince oyunculari ikna edemeden eli bos donmuslerdi.
Bu defa Osimhen tarafi tamam o konuda problem olmayacaktir, iste artik Napoli ile odeme kosullarinda anlasmak gerekiyor.
kavukcuya bak bilde haber yaptırmış herhalde

Bence bonservis konusunda iki taraf birbirine yakin olmazsa Gardi gidip bosuna Kavukcu'yu cagirmaz. Diger transferlerde de ayni sekilde calisiyorlardi.Bir noktaya belki gelmiştir ama prensip anlaşması falan pek sanmıyorum. Ödeme planı önemli belli ki bu gün yönetim kurulu toplantısı vardı orada da konuşulmuş bir karar alınmıştır. Ona göre iş hızlansın yüz yüze görüşmede diye gidiyordur. Bir anlaşma olsa çıkardı kokusu.
Fabrizio paradan çok ödeme planı sorunu var dedi ona ayar çekersek 60'ı da kabul ederler.Bence bonservis konusunda iki taraf birbirine yakin olmazsa Gardi gidip bosuna Kavukcu'yu cagirmaz. Diger transferlerde de ayni sekilde calisiyorlardi.
Salliyorum 65+5 milyona Napoli okey diyor, geri kalan detaylari siz halledin demis olabilir. Buradan sonra zaten odeme kosullarini, ne kadari pesin ne kadar taksit gibi seyler konusunda anlasma saglanmasi gerekiyor. Onun gorusmesini Gardi yapmaz cunku.
Hatip delirmiştirGala’nın planının ardındaki strateji uzmanı, başkan yardımcısı Abdullah Kavukcu. Kendisi, Türkiye’nin en büyük ve en başarılı restoran zincirlerinden biri olan “Simit Sarayı”nın (fırın ve kafe zinciri) sahibi.
![]()