Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.248
- 25.617
- 2.598
Bu gece is biter mi?bu gece osimeni beklemeyip uyuyan kisi gercek gsli degildir benim gözümde
bu gece uyumayacagiz yanacak buralar osimen diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu gece is biter mi?bu gece osimeni beklemeyip uyuyan kisi gercek gsli degildir benim gözümde
bu gece uyumayacagiz yanacak buralar osimen diye
Coman ve 3. forvet?Coman oyleyse
Taraftar bu konuda pek yapmıyor gibi bu desteği. Sane'de beklenen destek yapılmamış mesela. Katıl üyeliğine bile laf yapanlar var.Osimhen gelmek istiyor, bonservisi belli
Paramız yetmiyorsa kalan tutarı karşılamak için bir taraftar bağış kampanyası açsınlar
Herkes elinden geldiği kadar bağış yapar , ürün alır, destek yapar
keriz ya alacağız diyip topla paraları
İbrahim Seten: “Serdal Adalı'nın yakın çevresiyle konuştum, 'Beşiktaş'ın Orkun'u alma ihtimali yok. Bununla ilgili olarak gereksiz bir sosyal medya köpüğü yapılıyor' dediler."
Bu gece is biter mi?
Bu serhan bikac gun önce osimhen kadar etki edecek bi oyuncu var olursa dediO ney la
Ekim ve Nisan arası diz sakatlığı yaşamış zatenhem o hem de güvenilmez biri.At olsa vururlardı öyle söyleyeyim , stoper bile olsa kariyeri bitmişti çoktan.Çok fazla sakatlık geçirdi en büyük etken o bence
Forvet gelmez zati.coman firsat transferi olurComan ve 3. forvet?
Nediyon yav, Coman ha Rashford ne farkeder? Oyle biri gelmeyecek.
Dad Joke'a benzemis birazinşallah yalandır bu haber.
kavukcu eğer sandalye varken masaya oturursa napoli hayatta vermez osimhen'i.
3. forvetin onemi yok, zaten Osimhen ve Icardi olursa o kisi forma sansi bulamaz buraya para yatirilmaz bu saatten sonra. Ahmed de bosuna durmuyor takimda, satmadiktan sonra bir sekilde kullanacaksin onu. Millet 18 yasinda forvet oynatiyor Kulupler dunya Kupasinda, Cagri Balta'yi al daha mantikli olur.Ben Ahmed'in stili çok dağınık hiç beğenmiyorum, olası sakatlıklarda 2 forvetini yedekleyecek biri lazım, 2002'ye düşürdüler galiba kuralı.
Varsa öyle bir şey bile hucumcu değildir orta saha yada kaleci olabilir.Bu serhan bikac gun önce osimhen kadar etki edecek bi oyuncu var olursa dedi
Devre arası rashford ve muani ile ilgilendk
Comani da ali naci ve nevzat ufurdu
Iiii değil benceVarsa öyle bir şey bile hucumcu değildir orta saha yada kaleci olabilir.
Bana 14 kisilik yabanci listesi yaparmisin? Bir bakim Coman nasil dahil ediliyor ve kimin arkasinda bekleyecek? Ya da Baris veya Yunus satiliyor senin mantigina gore.Forvet gelmez zati.coman firsat transferi olur