Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Petrovic at artık imzayıda kurtulalım senden, osimhene 70 i verdikten sonra kaleciyi bonservissiz almalıyız. Sommer veya degea iyidir daha risksiz.

bu gece kap nöbeti var beyler

osimen gelecekkk

ben boştayken bile istedim onu , top oynamadığı zamanda bile Muslera'nın fersah fersah üstündeydi ama işte bizimkilerde o yürek yoktu kesebilecek olmadı.Şimdi de iyi baya
Evet mantıklı olabilirdi zaten Muslera son 3 senedir birazcık SOS veriyordu, biz Musleranın etinden, sütünden, postundan, yumurtasından her şeyinden yararlandık boşta kaldığı sene bende niye yükselmediğimizi düşünmüştüm ama bu seviye bir kalecinin 1 yıl kulüpsüz kalması çok enteresan.

Evet mantıklı olabilirdi zaten Muslera son 3 senedir birazcık SOS veriyordu, biz Musleranın etinden, sütünden, postundan, yumurtasından her şeyinden yararlandık boşta kaldığı sene bende niye yükselmediğimizi düşünmüştüm ama bu seviye bir kalecinin 1 yıl kulüpsüz kalması çok enteresan.
tamamen para konusundan dolayı.Net 5 falan bulurum dedi avrupadan , araplara da gitmek istemedi sonra 1 sene oturunca gerçekleri görmüş oldu

Süleyman Rodop: "İlkay bonservisi konusunda hafta sonuna kadar kulübümle konuşup sıfır bonservisle gelme ihtimalim var söyleminde bulundu. Galatasaray İlkay konusunda net cevabı aldıktan sonra olup olmayacağını noktayı koyacaklar."
Almış işte cevabi bunak

cimbomun öz evladı

victor-osimhen-galatasaray.gif

Hepsi aynı anda giriyorsa var biseyler

Serhan türkün osimhen klasindaki dediği kim.rashford bence

Süleyman Rodop: "Elimiz kulağımız artık Osimhen'de, bu transferin bitmesi an meselesi bile olabilir buradan artık geri dönüş yok."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt