Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramsdale yolda gibi.suzuki olmaz

Twitter'da De Gea haberleri gördüm 1 sene futbol oynamadı, 1 senedir de italya da istatistik olarak fena görünmüyor ama genel maç içi performansı nasıldı acaba.

ellada basınında yazıyolar bizi #NİHAYED

Kaynak buradaki FCN Blog, yani tirt maalesef.

Twitter'da De Gea haberleri gördüm 1 sene futbol oynamadı, 1 senedir de italya da istatistik olarak fena görünmüyor ama genel maç içi performansı nasıldı acaba.
Yalan haber. Millet niye yaziyor anlamiyorum adam gecen ay 3 yillik yeni sozlesme yapti.

Bu kişi hep böyle etkileşim kokan tweetler atıyor, güvenilir mi :D

ben boştayken bile istedim onu , top oynamadığı zamanda bile Muslera'nın fersah fersah üstündeydi ama işte bizimkilerde o yürek yoktu kesebilecek olmadı.Şimdi de iyi baya

Süleyman Rodop: "İlkay bonservisi konusunda hafta sonuna kadar kulübümle konuşup sıfır bonservisle gelme ihtimalim var söyleminde bulundu. Galatasaray İlkay konusunda net cevabı aldıktan sonra olup olmayacağını noktayı koyacaklar."

valla Tzolakis ismini görünce artık fbli hesaplar suni gündem yaratmaya çalışıyor gibi geliyor.Alisson'u alma ihtimalimiz bile daha fazla 40 istiyor adamlar.

Yalan haber. Millet niye yaziyor anlamiyorum adam gecen ay 3 yillik yeni sozlesme yapti.
Etkileşim için muhtemelen, varsayım doğru olsa da, hala işte soru işareti "bu seviye bir kaleci neden 1 yıl kulüpsüz kaldı " hele ManU'nun yerine aldığı kalecileri de görünce :D

inşallah yalandır bu haber.

kavukcu eğer sandalye varken masaya oturursa napoli hayatta vermez osimhen'i.
61cbf0d0757d062-250x250.gif

daha artık tek bir red haberi görmek istemiyorum alın da şu adam direkt Lagos'tan gelsin İstanbul'a.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt