- 21 Haziran 2011
- 27.247
- 7.343
- 2.238
Osimhen için para toplanmalı bu ayıp değil eminim çok büyük bir taraftar kitlesi minimum 1000 tl bağış yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süleyman Rodop: "Galatasaray, Osimhen'e bu kadar bonservis verirse maliyetler yükseleceği için kaleci zorunlu opsiyonla alacaklar. İyi bir kalecinin fiyatıda 20 m euro'dan aşağıya kaleci yok."
Duran Emmi falan, koyden indim sehire muhabbeti gibiFenerin duran videosu rezalet olmuş bu arada söylemeden edemeyeceğim![]()
Kaynak buradaki FCN Blog, yani tirt maalesef.ellada basınında yazıyolar bizi #NİHAYED
![]()
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Η Γαλατασαράι συναντήθηκε με τον ατζέντη του Τζολάκη, σύμφωνα με τους Τούρκους
Η Γαλατασαράι συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κωνσταντή Τζολάκη, όπως αναφέρει Μέσο από την Τουρκία.www.sport24.gr
Yalan haber. Millet niye yaziyor anlamiyorum adam gecen ay 3 yillik yeni sozlesme yapti.Twitter'da De Gea haberleri gördüm 1 sene futbol oynamadı, 1 senedir de italya da istatistik olarak fena görünmüyor ama genel maç içi performansı nasıldı acaba.
ben boştayken bile istedim onu , top oynamadığı zamanda bile Muslera'nın fersah fersah üstündeydi ama işte bizimkilerde o yürek yoktu kesebilecek olmadı.Şimdi de iyi bayaTwitter'da De Gea haberleri gördüm 1 sene futbol oynamadı, 1 senedir de italya da istatistik olarak fena görünmüyor ama genel maç içi performansı nasıldı acaba.
Etkileşim için muhtemelen, varsayım doğru olsa da, hala işte soru işareti "bu seviye bir kaleci neden 1 yıl kulüpsüz kaldı " hele ManU'nun yerine aldığı kalecileri de görünceYalan haber. Millet niye yaziyor anlamiyorum adam gecen ay 3 yillik yeni sozlesme yapti.
inşallah yalandır bu haber.
kavukcu eğer sandalye varken masaya oturursa napoli hayatta vermez osimhen'i.
Bu gece uzun olacak belli oldu