- 29 Ocak 2024
- 8.257
- 7.018
- 568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam, gidip once kaleci + defansi halletsinler sonra orta sahaya da biri alinmali daha.Süleyman Rodop: "Morata ayrılığı sonrası Galatasaray 3. santrafor alınabilir."
Evet mantıklı olabilirdi zaten Muslera son 3 senedir birazcık SOS veriyordu, biz Musleranın etinden, sütünden, postundan, yumurtasından her şeyinden yararlandık boşta kaldığı sene bende niye yükselmediğimizi düşünmüştüm ama bu seviye bir kalecinin 1 yıl kulüpsüz kalması çok enteresan.ben boştayken bile istedim onu , top oynamadığı zamanda bile Muslera'nın fersah fersah üstündeydi ama işte bizimkilerde o yürek yoktu kesebilecek olmadı.Şimdi de iyi baya
Bu kişi hep böyle etkileşim kokan tweetler atıyor, güvenilir mi![]()
Atletik siyahi yedek olmayı kabul edecek, azcık gelecek vaat eden bir tane olabilir ucuz yollu.Sanmam, gidip once kaleci + defansi halletsinler sonra orta sahaya da biri alinmali daha.
tamamen para konusundan dolayı.Net 5 falan bulurum dedi avrupadan , araplara da gitmek istemedi sonra 1 sene oturunca gerçekleri görmüş olduEvet mantıklı olabilirdi zaten Muslera son 3 senedir birazcık SOS veriyordu, biz Musleranın etinden, sütünden, postundan, yumurtasından her şeyinden yararlandık boşta kaldığı sene bende niye yükselmediğimizi düşünmüştüm ama bu seviye bir kalecinin 1 yıl kulüpsüz kalması çok enteresan.
Almış işte cevabi bunakSüleyman Rodop: "İlkay bonservisi konusunda hafta sonuna kadar kulübümle konuşup sıfır bonservisle gelme ihtimalim var söyleminde bulundu. Galatasaray İlkay konusunda net cevabı aldıktan sonra olup olmayacağını noktayı koyacaklar."
2003 kuralina uygun biri olabilirse anca olabilir o dedigin. Ben olsam gider Cagri Balta'yi alirdim A takima, en kotu 3. forvet olarak Ahmed Kutucu var.Atletik siyahi yedek olmayı kabul edecek, azcık gelecek vaat eden bir tane olabilir ucuz yollu.
Barcelona'nında Ter Stegen'den çıkma istemesinin sebebi bu sanırım, yüksek maliyet.tamamen para konusundan dolayı.Net 5 falan bulurum dedi avrupadan , araplara da gitmek istemedi sonra 1 sene oturunca gerçekleri görmüş oldu