Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.639
- 11.584
- 1.473
Bu gece mi gidiyor bu hafta mi gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnterle de hako ve sommer gorusmesi olurBu gece uyku yok beyler yarında yok kaleci alıyoruz.
Uçak havada şu an gidiyor hatta 1 saat sonra falan milanoda.Bu gece mi gidiyor bu hafta mi gidiyor
Sommer olacağını sanmıyorum Chelsea'ye verdiğimiz teklif fena değilmiş Rodop söyledi yarın belki ufak bir revize edilir.İnterle de hako ve sommer gorusmesi olur
Bu kaynak bizim ülkedeki hangi muhabir eş değerinde oluyor.
Bu hesabın 3000 takipçisi bile yok tier kaç bu adamBournemouth kadar olamadık![]()
keriz ya alacağız diyip topla paraları
Alıyorlar galiba Orkun'u. Orkun tüm teklifleri reddetmiş sadece Bjk demiş. Demek ki oyuncu isteği çok önemli. Hakan Ç'de o zaman 10-15 arası bir bonservise gelmesi çok olası bize ama Hakan Orkun kadar net mi?SON DAKİKA - Beşiktaş ve Benfica arasında Orkun Kökçü transferi için yapılan görüşmeler önemli aşamada ilerledi. Orkun, Beşiktaş'a transfer olmaya çok yakın. (Record)
Kural 2002 olarak revize edildi2003 kuralina uygun biri olabilirse anca olabilir o dedigin. Ben olsam gider Cagri Balta'yi alirdim A takima, en kotu 3. forvet olarak Ahmed Kutucu var.
İnşallah yalan haberdirBu hesabın 3000 takipçisi bile yok tier kaç bu adam
çok daha net yav daha ne olsun.Arada seviye farkı var baya , Orkun iyi topçu da bir Hakan değil henüz.Potansiyel olarak olabilir mi ? Bence o da olamazAlıyorlar galiba Orkun'u. Orkun tüm teklifleri reddetmiş sadece Bjk demiş. Demek ki oyuncu isteği çok önemli. Hakan Ç'de o zaman 10-15 arası bir bonservise gelmesi çok olası bize ama Hakan Orkun kadar net mi?
Akınım tier 3000Bu hesabın 3000 takipçisi bile yok tier kaç bu adam
Biliyorum haberi de resmi aciklamayi gormedik henuzKural 2002 olarak revize edildi
İlkay mı Hakan mı şeklinde bir anket gelse