Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.113
- 13.386
- 1.388
Hücuma mı okur nereye olur bilmem ama bence de bir yıldız kalibresinde oyuncu daha alıcazComan oyleyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hücuma mı okur nereye olur bilmem ama bence de bir yıldız kalibresinde oyuncu daha alıcazComan oyleyse
Kafa kırık değil mi onunRamsdale gelecek
Orkun daha kariyerinin basinda. Boyle bir karar alirsa IQ sundan suphe ederim.Alıyorlar galiba Orkun'u. Orkun tüm teklifleri reddetmiş sadece Bjk demiş. Demek ki oyuncu isteği çok önemli. Hakan Ç'de o zaman 10-15 arası bir bonservise gelmesi çok olası bize ama Hakan Orkun kadar net mi?
Ne oldu acaba?
Dostum pumayı zengin etmek istemiyorum. Açsınlar hesap direkt %100 girdi yapalım. Formayı sonra yine alırıxForma alabilecek herkes forma almalı herkes bütçesine göre 50-100 bir bileklik dahi olsa almalı büyük yüke giriyoruz
Buda olur bu daha da güzel olurDostum pumayı zengin etmek istemiyorum. Açsınlar hesap direkt %100 girdi yapalım. Formayı sonra yine alırıx
Sus lan sağ bekte daha iyisi mi varKız Ferdi yi napcaz
Kafaya bak İstiklal marşını kim okuyacak diyor, Galatasaray batarmiş ulen senin Fenerin batmiyor da sana ne ulen?
Bunda da kafa hiç yok ya keşke hiç Galatasaray forması giymeseydi bu tipler
Zeki yi alırımSus lan sağ bekte daha iyisi mi var