Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
como>istanbul

üzgünüm

bütün hollywood orada yaşıyor artık

bana arabayla 2 buçuk saat

benim hanımın dünyada en sevdiği yer
hatta ev almak istiyor oradan

küçük şehir ama milanonun uzantısı artık sayılır 20 dakkaya milanodasın ki milano avrupanın en güzel metropollerinden
Comoyu geçtim, istanbuldan kötü şehir yoktur buyuk ihtimalle.Trde bile ilk 10da değildir, orta dogunun hindistani

Como iyi tatil yeri. Calistigim yerde 2 alman orda tatil yapmayi seviyor. Ev fiyatlarida baya yüksekmis.

Ama sirf ondan oraya gitmez Sanchez. Bizden ayrilirsa ya asiri iyi bir Arabistandan gelen teklif icin, yada büyük bir takim istiyor diye olur.

Lan yeşim salkimda ses varmış abooo 😂 gece 3 olunca zerrin özer baklava ile gelecek tv makinasina

Como iyi tatil yeri. Calistigim yerde 2 alman orda tatil yapmayi seviyor. Ev fiyatlarida baya yüksekmis.

Ama sirf ondan oraya gitmez Sanchez. Bizden ayrilirsa ya asiri iyi bir Arabistandan gelen teklif icin, yada büyük bir takim istiyor diye olur.
sanchez büyük takım görmüş adam para içinde gitmez. bizi seviyor

como>istanbul

üzgünüm

bütün hollywood orada yaşıyor artık

bana arabayla 2 buçuk saat

benim hanımın dünyada en sevdiği yer
hatta ev almak istiyor oradan

küçük şehir ama milanonun uzantısı artık sayılır 20 dakkaya milanodasın ki milano avrupanın en güzel metropollerinden
Milano bok gibi yer ulan nesi güzel

Büyük şehir olması dışında bir esprisi yok

Hele arabayla şehre giricem diye haber vermedin diye ceza falan yazıyorlar, hırb bir şehir.

İstanbulun tırnağı olamazlar coğrafi güzellik anlamında

Como, George Clooney in mekanı yav. Fiat reklamı yapıyordu orada.. Gölü falan var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt