Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
1 ev kaç para
hayalimde bile alamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 ev kaç para
Comoyu geçtim, istanbuldan kötü şehir yoktur buyuk ihtimalle.Trde bile ilk 10da değildir, orta dogunun hindistanicomo>istanbul
üzgünüm
bütün hollywood orada yaşıyor artık
bana arabayla 2 buçuk saat
benim hanımın dünyada en sevdiği yer
hatta ev almak istiyor oradan
küçük şehir ama milanonun uzantısı artık sayılır 20 dakkaya milanodasın ki milano avrupanın en güzel metropollerinden
Ben sana çekmişim harbiden.tek bir yorumla bütün forumu pasifize ettinhayalimde bile alamam
parası olana biraz daha güzel ama yine de harbiden aklı olan istanbul'da yaşamaz mecburiyet dışındakilerComoyu geçtim, istanbuldan kötü şehir yoktur buyuk ihtimalle.Trde bile ilk 10da değildir, orta dogunun hindistani
Yanlış anlama ama bizler gibi maddi gücü zayıf insan yorumu bu,parası olana İstanbul cennetComoyu geçtim, istanbuldan kötü şehir yoktur buyuk ihtimalle.Trde bile ilk 10da değildir, orta dogunun hindistani
Davi kim yav ? Yeni transfer miYakında Davi ile sözleşme uzatacağız zaten.
Comoyu geçtim, istanbuldan kötü şehir yoktur buyuk ihtimalle.Trde bile ilk 10da değildir, orta dogunun hindistani
sanchez büyük takım görmüş adam para içinde gitmez. bizi seviyorComo iyi tatil yeri. Calistigim yerde 2 alman orda tatil yapmayi seviyor. Ev fiyatlarida baya yüksekmis.
Ama sirf ondan oraya gitmez Sanchez. Bizden ayrilirsa ya asiri iyi bir Arabistandan gelen teklif icin, yada büyük bir takim istiyor diye olur.
Lan yeşim salkimda ses varmış abooogece 3 olunca zerrin özer baklava ile gelecek tv makinasina
Milano bok gibi yer ulan nesi güzelcomo>istanbul
üzgünüm
bütün hollywood orada yaşıyor artık
bana arabayla 2 buçuk saat
benim hanımın dünyada en sevdiği yer
hatta ev almak istiyor oradan
küçük şehir ama milanonun uzantısı artık sayılır 20 dakkaya milanodasın ki milano avrupanın en güzel metropollerinden