Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci, sağ bek çok önemli ardından stoper ve orta saha , fazla transfere gerek yok

icardi memnundur osinin olduğuna

çünki bu sene her fırsatda arjantine gşdecek

kolay değil ağa adam çocuklarının peşinde

Allah göstermesin ama ben çocuklarımsız asla yaşayamam onlara duyduğum aşk sevgi bambaşka onları asla ve asla başka bir evde yaşatamam

icardide çocuklarına çok düşkün onu anlayabiliyorum

benim açımdan İcardi babaya hakkım helaldir o milyonlarca çocuğu gsli yaptı

bize kazandırdığı para senelere vurduğunda milyarlatca euroya geliyor

Osimhen, İcardi, Sane ve diğerlerine verilen paralarla artık lig mig kesmez. CL de 24 e kalmak da yetmez. Bu kadar masrafı en az çeyrek final karşılar.

Bu sefer gerçekten ya çıkacaz ya batacaz.

beyler şimdi 75 i 5 taksitle ödersek harcama limitinden 15 milyon euro mu düşüyor yoksa 15 milyon euro + osimhenin maaşı mı düşüyor ?

75 milyon 5 taksit harikulade olur.. 75 milyon 4 taksit de tadından yenmez..

Türk futbolunda tarihi günler yaşıyoruz arkadaşlar.. Bu bir devrimdir..

Diğer kulüpler ya bizi takip edecekler ya da tek kalacağız..

Temmuzun 8'inde hem Osimhen hem Sane indiriyoruz bu işte terslik var normalde Eylülde zar zor yapabileceğimiz transferleri çat çat açıklıyoruz.
Dursun başkan eğer uslu bir çocuk olursanız transferleri kampta görebilirsiniz demişti

20832 (1).webp

Aslinda baya hizli gidiyoruz , bir tuhaflik var ama hayat kisa ben bunu ogrendim o yuzden herseyi sorgulamak, 5-10 yil sonrayi dusunmek bana biraz sacma geliyor cunku 1 sene sonra hayatta neler olacagini insan kestiremiyor bile o yuzden ani yasamak daha onemli benim icin.

Ama daha dune kadar Jardel transferi kulup rekoru olarak duruyordu aradan 24 yil gecti, Sara diye bir herifi getirdik ona da 18 milyon euro verilir mi yav denildi yok buyuk paralar falan diye iste. Daha sezon biter bitmez simdi 75 milyon eurolari konusuyoruz.

Araplar bile sasirmistir bu duruma.

icardi memnundur osinin olduğuna

çünki bu sene her fırsatda arjantine gşdecek

kolay değil ağa adam çocuklarının peşinde

Allah göstermesin ama ben çocuklarımsız asla yaşayamam onlara duyduğum aşk sevgi bambaşka onları asla ve asla başka bir evde yaşatamam

icardide çocuklarına çok düşkün onu anlayabiliyorum

benim açımdan İcardi babaya hakkım helaldir o milyonlarca çocuğu gsli yaptı

bize kazandırdığı para senelere vurduğunda milyarlatca euroya geliyor
Birkaç saat önce çocuklarını Türkiye'ye getirebilecek diye haber geçti bir yer, çözülmüş galiba o sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt