Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.912
- 7.989
- 1.233
Kaleci, sağ bek çok önemli ardından stoper ve orta saha , fazla transfere gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gün içinde anlaştı haberi gelmez ise buradayız biz haberimizin arkasındayız
Hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar
osimhenin geliş programı belirleniyor
OOoooooo doğum günün kutlu olsun! Sevdiklerinle, sevenlerinle geçireceğin nice güzel, huzur ve mutluluk dolu, sayısız Galatasaray başarılarına tanıklık edeceğin yarınlarabugün doğum günüm idi, hediye Osimhen![]()
ağustos eylül zevkli geçecek city ve inter ilkay ve hakan'dan çıkmak için bize yok parasına vermeye çalışacakEee biz şimdi Eylül'de fırsat olarak Bellingham filan mı kovalayacağız artık seviye buralara geldi Eylül ayı bambaşka bir hal aldı.
bugün doğum günüm idi, hediye Osimhen![]()
Cuesta'yı Como'ya çakıp Lucumi'yi alalımTemmuzun 8'inde hem Osimhen hem Sane indiriyoruz bu işte terslik var normalde Eylülde zar zor yapabileceğimiz transferleri çat çat açıklıyoruz.
HakanÇ gelecek mi ustadBu iş bitti demiştik
Birkaç saat önce çocuklarını Türkiye'ye getirebilecek diye haber geçti bir yer, çözülmüş galiba o sorun.icardi memnundur osinin olduğuna
çünki bu sene her fırsatda arjantine gşdecek
kolay değil ağa adam çocuklarının peşinde
Allah göstermesin ama ben çocuklarımsız asla yaşayamam onlara duyduğum aşk sevgi bambaşka onları asla ve asla başka bir evde yaşatamam
icardide çocuklarına çok düşkün onu anlayabiliyorum
benim açımdan İcardi babaya hakkım helaldir o milyonlarca çocuğu gsli yaptı
bize kazandırdığı para senelere vurduğunda milyarlatca euroya geliyor
Adana kebap, mersin tantuni, antep baklavasi haa? Yasiyorsun bu hayati kanks yavŞu 4 günde 3 şehirde sunum yaptımAdana - Mersin - Gaziantep
![]()