Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arttırıyorum bu transferle şovunu yapan yönetimde elini cebine atarak ciddi bir para koymalı hibe olarak.

Osimhen çok büyük silah ama ben hala bir futbolcuya 75 bonservis ve kallavi maaş verilmesine, en iyimser bakışla bile nötr olabiliyorum. 100-200 milyon bonservis ödeyen Avrupa büyükleri, en olumsuz senaryoyu da gözeterek amortismanı önceden hazır ediyorlar. Bizim yöneticilerin böyle bir kaygı güttüğüne inanan var mı?

icardi memnundur osinin olduğuna

çünki bu sene her fırsatda arjantine gşdecek

kolay değil ağa adam çocuklarının peşinde

Allah göstermesin ama ben çocuklarımsız asla yaşayamam onlara duyduğum aşk sevgi bambaşka onları asla ve asla başka bir evde yaşatamam

icardide çocuklarına çok düşkün onu anlayabiliyorum

benim açımdan İcardi babaya hakkım helaldir o milyonlarca çocuğu gsli yaptı

bize kazandırdığı para senelere vurduğunda milyarlatca euroya geliyor
gs hayir kurumumuyuz 😂

Osimhen övülüyor diye eziklenen Sercan DİKME sırf gündemi 8jk değiştirsin diye, Kerem 8jk gelmek istiyormuş diye sıkıyor.

Aslinda baya hizli gidiyoruz , bir tuhaflik var ama hayat kisa ben bunu ogrendim o yuzden herseyi sorgulamak, 5-10 yil sonrayi dusunmek bana biraz sacma geliyor cunku 1 sene sonra hayatta neler olacagini insan kestiremiyor bile o yuzden ani yasamak daha onemli benim icin.

Ama daha dune kadar Jardel transferi kulup rekoru olarak duruyordu aradan 24 yil gecti, Sara diye bir herifi getirdik ona da 18 milyon euro verilir mi yav denildi yok buyuk paralar falan diye iste. Daha sezon biter bitmez simdi 75 milyon eurolari konusuyoruz.

Araplar bile sasirmistir bu duruma.
şimdi 75 i 5 taksitle ödersek harcama limitinden 15 milyon euro mu düşüyor yoksa 15 milyon euro + osimhenin maaşı mı düşüyor ?

Ben yavaş yavaş şarkıyı söylemeye başlıyorum.

Osimhene Türkiye yakışııııııır….

Kap açıklaması umarım gece 12 den sonra olur.. muhasebesaraylılar hesap makinelerine sarılıp uyuduktan sonra

Osimhenin gelmeyip icardi ya da başka biriyle tek forvet oynadığımız senaryoda bile avrupada başarılı olmamız daha yüksek ihtimal bence

osimhen icardi 2lisiyle 442 falan faciadan başka bişey olmaz clde
Sicardi guclenmedigi surece bekleyecek baska çaresi yok. Fit bir icardiye ilk 11de hayir denmez orasi ayri. O vakit 10nr gibi takilir sahada kraldi

Galatasaray, Victor Osimhen için 75 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödemeyi kabul etti!

Galatasaray, bu rakamı taksitlerle ödemek istiyor.

Victor Osimhen, adım adım Galatasaray’a yaklaşıyor.

Artık top Napoli’de. (Ertan Süzgün)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt