Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.308
- 17.954
- 2.228
vallaha here we go bekliyorum gelecek gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle. Yarının ne getireceğini bilmiyoruz, anın tadını çıkartmak da çok önemli.Aslinda baya hizli gidiyoruz , bir tuhaflik var ama hayat kisa ben bunu ogrendim o yuzden herseyi sorgulamak, 5-10 yil sonrayi dusunmek bana biraz sacma geliyor cunku 1 sene sonra hayatta neler olacagini insan kestiremiyor bile o yuzden ani yasamak daha onemli benim icin.
Ama daha dune kadar Jardel transferi kulup rekoru olarak duruyordu aradan 24 yil gecti, Sara diye bir herifi getirdik ona da 18 milyon euro verilir mi yav denildi yok buyuk paralar falan diye iste. Daha sezon biter bitmez simdi 75 milyon eurolari konusuyoruz.
Araplar bile sasirmistir bu duruma.
gsden başka takıma gitmez
icardiyi seviyoruz ediyoruz daGelirse ilkay'ı, Sara'yı kadroya alamıyorum yav. Okan hocam üzgünüm uyku uyuyamazsın bu sene..![]()
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Osimhen övülüyor diye eziklenen Sercan DİKME sırf gündemi 8jk değiştirsin diye, Kerem 8jk gelmek istiyormuş diye sıkıyor.
Turan sportssss nokta atışı haberlerya yalan haber yapmayın
Katılıyorum dostum sana ama kesemiyorum lanet olasıyıicardiyi seviyoruz ediyoruz da
yunus veya sarayla çok daha iyi top oynayıp sonuç alır bu takım
realist olmalıyız

Satışa müsait bir tipe benziyor ama inşallah dediğin gibidirgsden başka takıma gitmez