Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.856
- 10.137
- 2.168
Bizim 5. Alternatifimiz Milan taraftarı olmak istemezdimMilan, Victor Boniface için oyuncunun menajeriyle temas kurdu. Kulübün somut olarak düşündüğü bir isim. [Di Marzio]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim 5. Alternatifimiz Milan taraftarı olmak istemezdimMilan, Victor Boniface için oyuncunun menajeriyle temas kurdu. Kulübün somut olarak düşündüğü bir isim. [Di Marzio]
Tam olarak bu sebepten diyorumGarnacho 2002 kuralına uyuyor![]()
seneye raphael leaoyu bize sarsinlar.Bizim 5. Alternatifimiz Milan taraftarı olmak istemezdim![]()
Skor alınca 70 ten sonra icardiyi almak daha mantıklı taktik değiştirmekten. Kanat bek franky var. Stoper yok onu oynatacak. Barış efendi istemiyor kanat bek oynamak. Yunus boşa çıkıyor. Sadece icardi yedekten girse yeterliKağıt üstünde çiziyorum çiziyorum, diziliş kafamda oturmuyor.
Çift santrfora geçsek; büyük ihtimalle Sane taktiksel problem yaşayacak ve Lemina - Torreira - Sara üçlüsünü aynı anda kullanamayacağız.
Tek santrfora geçsek, Osimhen ya da Icardi'den biri yedek kalacak (ki bu Icardi olacaktır.) ve bu büyük bir sorun.
Icardi santrfor yerine forvet arkası pozisyonunda oynasa desek, o da tam olur mu, bilemiyorum.
Üçlü savunmaya geçsek, o hiç olmayacak.
Okan hocanın işi zor.
Kısa ve net boş yapıyor.Haluk'un dediğinden anladığım transferi hala zor görüyor. Teminat vermeyecek, daha kısa vadeyi düşünmüyor gibi konuşuyor sürekli. Olmayacak gibi bakıyor sanki transfere.
#yüzdeyüz
TEr ş.Maliyeti düşünmezsek sommer mi ? ter stegen mi?
bugün doğum günüm idi, hediye Osimhen![]()
Calhanoglu gelir mi üstad senceSimdi.scout zamanı olsun artik. oshimen ve calhanoglu dışında.
acilen 2002 doğumlu bir topçu transferi şart.
kale
davinson
jakobs
sallai
lemina
torr
sane
icardi
osi
garanti görülen 9 yabancı saydım. sağ bek, stoper ile 11 oluyor.
jelert, cuesta, franky, zani, kohn ve nelson'u hesaba bile katmadim.
United ve chelseaye yuklenmek lazimBu köprünün altından daha cok su akar sergenim sabırlı olalim
evet olabilir ama bonservisi yüksek onun bildiğim kadarıyla. bu arada sara'yi eklemeyi unuttum garanti 10 yabancı etti.Enzo Millot bu kurala uyuyor. Keşke olsa