Transfer Nöbeti #7 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ifblilerin her twitinin altına bu görsel atılıyor :asd:

herifler osimheni aldığımıza mı üzülsünler yoksa bu heriflere daha fazlasını vermelerine mi

X2 üzüntü ahahahgdhgh

1752043390440.webp

ceykıbsı ucuza bırakmamalıyız

tamam biraz kötürümlük var ama eren sayesinde çok daha idareli kullanabiliriz kendisini hünsal-ergünden beri en iyi sol bek rotasyonuna sahibiz

Ana transferler dışında gelecek vaad eden oyuncu transferleri de çok önemli bizim için. Artık bu mali yükü kaldırmamız için satış da yapmamız gerekiyor. Bu oyuncular Türk oyuncu olursa daha iyi olur. Çünkü her başarılı olunan dönemlerde Türk oyuncularının meydana getirdiği kardeşlik ortamı ve sahada ortaya koydukları kalite takımımız için önemli oluyor.

Eren-Köhn devam eder Maignan/Jakobs kafa kafaya takas+Morata fesih tertemiz iş olur 6 sene kaleyi düşünmeyiz parayı da stopere basarız

iyi bir teklif gelmedigi sürecen eren-jakobs rotasyonunu bozmamak lazim.

Maignan ile Jakops kafa kafaya takas mı? Milan da gizli Galatasaray aşkı mı var?

Biraz önce İsak Vural'ı detaylı izledim. Komple bir orta saha oyuncusu gerçekten. Pas, top sürme, şut , vücut konumlandırması ve çalımları çok iyiydi. Ayrıca fiziği çok düzgün bana göre çok büyük bir atılım yapacak. Pisa'ya Serie A'ya transfer oldu bu yıl. Bu tarz yetenekleri neden görmüyoruz ???

Osimhen transferini çözdükten sonra,

1) kaleci
2)sağ bek
3) Hakan (?)
4) kanat

Jakobs iyi sol bek olsa da asla güven vermiyor,kaç ay yattı eğer Maignan ile takas ihtimali varsa hiç düşünmem, Eren zaten banko 40-45 maç oynar Köhn de yedeği olur

Biraz önce İsak Vural'ı detaylı izledim. Komple bir orta saha oyuncusu gerçekten. Pas, top sürme, şut , vücut konumlandırması ve çalımları çok iyiydi. Ayrıca fiziği çok düzgün bana göre çok büyük bir atılım yapacak. Pisa'ya Serie A'ya transfer oldu bu yıl. Bu tarz yetenekleri neden görmüyoruz ???
Komisyonu yoktur ondan dikkat çekmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt